Ця страва настільки непомітно увійшло в наш повсякденний раціон, що без нього вже важко уявити своє життя. Всі члени сім’ї, від малого до великого, буквально вимагають приготувати його, і це зрозуміло, адже класична піца з шинкою не може не подобатися.
Наповнювачі для тестової основи даного частування можуть бути самими різними, але ми сьогодні розглянемо саме цей варіант, пропоную приєднатися до готування і вам.
Щоб довго не відволікатися на стандартну процедуру замісу тіста, ми перейдемо відразу до начинки і випікання піци. А технологію замісу тестової основи ви можете подивитися у нас на сайті.
Рецепт тіста на молоці для класичної піци
Покроковий рецепт приготування піци з шинкою
Гарячі закуски з м’ясом Інша випічка Інші страви з тіста 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Шинка – 200 г + –
- Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
- Твердий сир – 50 г + –
- Рослинна олія – 1 ст.л. (Для смаження) + –
- Кетчуп – 1 ст.л. + –
- Петрушка – 1 пучок + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Ріпчасту цибулю почистити і дрібно нарізати. Шинку теж досить дрібно нарізати кубиками.

Налити в сковороду олію і покласти туди цибулю з шинкою. Обсмажити начинку на середньому вогні протягом 7-10 хвилин.

Потім треба розкачати з тіста круг і покласти його на деко.

Змастити коло кетчупом.

Рівномірно розподілити начинку з шинки і цибулі по всьому колу.

Щоб піца виглядала яскравіше, можна додати трохи зелені. В даному випадку це петрушка. Її треба обполоснути під водою і дрібно нарізати.

Посипати піцу спочатку сиром, а потім і зеленню.

Випікати класичну піцу з шинкою протягом 15 хвилин при тій же температурі – 180 градусів.

Дайте піці трохи охолонути і приступайте до її нарізування.