Класична піца з шинкою: покроковий рецепт з фото

Ця страва настільки непомітно увійшло в наш повсякденний раціон, що без нього вже важко уявити своє життя. Всі члени сім’ї, від малого до великого, буквально вимагають приготувати його, і це зрозуміло, адже класична піца з шинкою не може не подобатися.

Наповнювачі для тестової основи даного частування можуть бути самими різними, але ми сьогодні розглянемо саме цей варіант, пропоную приєднатися до готування і вам.

Щоб довго не відволікатися на стандартну процедуру замісу тіста, ми перейдемо відразу до начинки і випікання піци. А технологію замісу тестової основи ви можете подивитися у нас на сайті.

Рецепт тіста на молоці для класичної піци

Покроковий рецепт приготування піци з шинкою

Гарячі закуски з м’ясом Інша випічка Інші страви з тіста 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Класична піца з шинкою покроковий рецепт з фото
Класична піца з шинкою покроковий рецепт з фото

Складові

  • Шинка – 200 г + –
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
  • Твердий сир – 50 г + –
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л. (Для смаження) + –
  • Кетчуп – 1 ст.л. + –
  • Петрушка – 1 пучок + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Ріпчасту цибулю почистити і дрібно нарізати. Шинку теж досить дрібно нарізати кубиками.


  • Налити в сковороду олію і покласти туди цибулю з шинкою. Обсмажити начинку на середньому вогні протягом 7-10 хвилин.


  • Потім треба розкачати з тіста круг і покласти його на деко.


  • Змастити коло кетчупом.


  • Рівномірно розподілити начинку з шинки і цибулі по всьому колу.


  • Щоб піца виглядала яскравіше, можна додати трохи зелені. В даному випадку це петрушка. Її треба обполоснути під водою і дрібно нарізати.


  • Посипати піцу спочатку сиром, а потім і зеленню.


  • Випікати класичну піцу з шинкою протягом 15 хвилин при тій же температурі – 180 градусів.


  • Дайте піці трохи охолонути і приступайте до її нарізування.