Немає нічого простішого, ніж приготувати вдома це італійська страва, наші господині давно навчилися робити його не просто смачним, а приголомшливо смачним.
Різноманітні начинки в поєднанні зі звичайним тестом творять чудеса, адже кожен раз виходить зовсім нове блюдо, але сьогодні ми розглянемо простий варіант – класична піца з грибами.
Простий набір інгредієнтів, приголомшливо ніжний смак грибочків, повітряна тестова основа – ну що ще потрібно, щоб піца вдалася ?! Та нічого, адже все, що для успіху потрібно, у нас є, так що настав час приступати до кроків приготування.
Як швидко замісити тісто на піцу, дивіться в одному з рецептів на сайті.
Рецепт класичного тесту на молоці для піци
Як спекти класичну піцу з грибами в духовці
Гарячі закуски з грибами Інша випічка Інші страви з тіста 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Консервовані гриби – 200 г + –
- Цибуля ріпчаста – 2 шт. + –
- Твердий сир – 50 г + –
- Майонез – 1 ст.л. + –
- Рослинна олія – 1 ст.л. (Для смаження) + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Насамперед треба почистити цибулю, дрібно його нарізати і обсмажити на сковорідці з олією.

Поки цибуля трохи остигає, треба натерти сир на дрібній тертці.

Консервовані гриби можна взяти будь-які, я взяла печериці. Злити з грибів воду і з’єднати їх з цибулею.

Перемішати гриби з обсмаженою цибулею.

Тепер треба відрізати від тіста невеликий шматок.

Розкачати шматочок тесту в тонкий пласт, товщиною не більше 1,5 см. Вирізати за допомогою якої-небудь круглої посуду форму для майбутньої піци.

В ідеалі повинен вийти коло, діаметром не менше 30 см.

Застелити деко пекарської папером. Покласти на нього коло тесту.

Намазати тісто майонезом.

Викласти всю начинку з грибів і цибулі. Рівномірно її розподілити по всьому колу.

Посипати зверху тертим сиром.

Випікати класичну піцу з грибами в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Як тільки піца трохи охолоне, можна нарізати її на шматочки.