Класична піца з грибами: рецепт з фото

Немає нічого простішого, ніж приготувати вдома це італійська страва, наші господині давно навчилися робити його не просто смачним, а приголомшливо смачним.

Різноманітні начинки в поєднанні зі звичайним тестом творять чудеса, адже кожен раз виходить зовсім нове блюдо, але сьогодні ми розглянемо простий варіант – класична піца з грибами.

Простий набір інгредієнтів, приголомшливо ніжний смак грибочків, повітряна тестова основа – ну що ще потрібно, щоб піца вдалася ?! Та нічого, адже все, що для успіху потрібно, у нас є, так що настав час приступати до кроків приготування.

Як швидко замісити тісто на піцу, дивіться в одному з рецептів на сайті.

Рецепт класичного тесту на молоці для піци

Як спекти класичну піцу з грибами в духовці

Гарячі закуски з грибами Інша випічка Інші страви з тіста 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Класична піца з грибами рецепт з фото
Класична піца з грибами рецепт з фото

Складові

  • Консервовані гриби – 200 г + –
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт. + –
  • Твердий сир – 50 г + –
  • Майонез – 1 ст.л. + –
  • Рослинна олія – ​​1 ст.л. (Для смаження) + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Насамперед треба почистити цибулю, дрібно його нарізати і обсмажити на сковорідці з олією.


  • Поки цибуля трохи остигає, треба натерти сир на дрібній тертці.


  • Консервовані гриби можна взяти будь-які, я взяла печериці. Злити з грибів воду і з’єднати їх з цибулею.


  • Перемішати гриби з обсмаженою цибулею.


  • Тепер треба відрізати від тіста невеликий шматок.


  • Розкачати шматочок тесту в тонкий пласт, товщиною не більше 1,5 см. Вирізати за допомогою якої-небудь круглої посуду форму для майбутньої піци.


  • В ідеалі повинен вийти коло, діаметром не менше 30 см.


  • Застелити деко пекарської папером. Покласти на нього коло тесту.


  • Намазати тісто майонезом.


  • Викласти всю начинку з грибів і цибулі. Рівномірно її розподілити по всьому колу.


  • Посипати зверху тертим сиром.


  • Випікати класичну піцу з грибами в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.


  • Як тільки піца трохи охолоне, можна нарізати її на шматочки.