Сьогодні я до Вас з черговим рецептом піци. Тісто для цієї піци я вибрала дріжджове, а начинка, моя найулюбленіша, ковбаска, гриби, помідори, сир.
До речі, про тест, не знаю як в інших країнах, але у нас в Росії піцу готують з будь-якого тесту. З пельменного, листкового, пісочного, дріжджового, заварного, навіть бісквітного. Та й з начинкою ми любимо експериментувати. Кладемо туди все, що є в холодильнику. Робимо піцу з грибами, ковбасою, салямі, морепродуктами, навіть солодку піцу готуємо.
Для приготування двох піц з грибами і ковбасою нам знадобиться:
- тісто для піци,
- 300 грам сервелат,
- 5-6 свіжих печериць,
- 150 грам сиру,
- 1-2 помідори,
- домашній Анкл Бенс, або томатний соус.
Рецепт приготування піци з грибами і ковбасою.
Зробимо тісто для піци без дріжджів або дріжджове тісто для піци.
Наріжемо ковбасу і гриби. Різати можна так, як більше подобається, хоч великими гуртками, хоч дрібними кубиками.
Помідори наріжемо тонкими кільцями.
Сир натерти на середній або крупній тертці.
Розкачати половину норми тесту в пласт бажаної форми, коло, квадрат, прямокутник. Помістимо його на змащене маслом деко.
Розділимо компоненти начинки на дві частини. Перша частина для однієї піци, друга для іншої.
Смажена тісто домашнім Анкл Бенсом, кетчупом або томатним соусом (НЕ томатною пастою!). Іноді до томатного соусу я додаю пару чайних ложок сметани. Виходить дуже смачно.
Розкладемо на тісто ковбасу, гриби, помідори.
Будемо випікати в духовці при 200-220 градусах близько 15 хвилин.
Дістанемо з духовки і посипем зверху тертим сиром. Відправимо піцу знову в духовку хвилин на 5-10.
Подавати піцу гарячої, розрізавши на порційні шматочки.
До речі, саме така піца дуже смачна і холодна. Саме її ми завжди беремо з собою в далеку дорогу.
Смачного.
Чекаю Ваших відгуків та коментарів.