Курячий суп із картоплею та яйцем на курячому бульйоні. Смачна та поживна перша страва з вермішеллю на обід. Спробуйте приготувати цей чудовий суп із курки на бульйоні з вермішеллю за нашим покроковим рецептом і насолодіться його чудовим смаком.
Інгредієнти
- Куряче м’ясо – 500 г (гомілки, стегна, крила)
- Картопля – 3-5 шт.
- Цибуля, морква – по 1 шт.
- Часник – 2 зубчики
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. Ложки
- Вода – 2,5 літра
- Сіль – 2 ч. Ложки
- Зелень за смаком
Рецепт супу з курки
Промиваємо м’ясо, заливаємо водою, доводимо до кипіння
Після закипання знімаємо піну і варимо 10 хвилин на середньому вогні
Якщо хочете, щоб бульйон був максимально чистим, злийте першу воду, промийте гомілки і повторіть усе спочатку
Через 10 хвилин додаємо порізану кубиком картоплю. Після закипання варимо 20-25 хв.
Тремо моркву, ріжемо цибулю, давимо часник. Обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до м’якості
Відокремлюємо куряче м’ясо від кісток, ріжемо або рвемо на волокна
Завантажуємо в суп пасеровані овочі, подрібнене м’ясо, додаємо сіль із перцем пробуємо на солоність
Вимикаємо плиту даємо страві відпочити 10 хв.
Розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню, подаємо на стіл
У процесі готування поставте в духовку порізаний кубиками хліб і зробіть грінки
Суп із куркою та вермішеллю по-болгарськи
Пропоную приготувати апетитний, ароматний і дуже смачний курячий супчик із локшиною по-болгарськи
Інгредієнти
- Стегна – 2 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Цибулина, морква, солодкий перець – по 1 шт.
- Макарони, локшина або вермішель – 60 г
- Чорний перець – 0,5 ч. Ложки
- Запашний перчик – 5 горошин
- Стебло селери
- Сіль – 1 ст. Ложка
- Зелень петрушки, кропу
- Вода – 2 літри
Заправка
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 3 столові л
- Борошно – 1 столова л
- Часточки лимона
Приготування з фото
Ставимо стегенця на плиту доводимо до кипіння
Слідкуйте за бульйоном, знімайте піну
Додаємо сіль, духмяний перець, селеру. Варимо стегенця до готовності
Подрібнюємо на дрібний кубик цибулю, моркву та болгарський перчик
Пасеруємо овочі на пательні з невеликою кількістю рослинної олії до м’якого стану
Готове куряче м’ясо виймаємо з каструлі. Видаляємо селеру та горошини перцю
Відправляємо в суп подрібнену картоплю, обсмажені овочі, локшину або вермішель, варимо до готовності макаронів
Подрібнюємо курку на волокна перекладаємо в каструлю
Пробуємо суп на готовність і солоність. Як тільки макаронні вироби стануть м’якими, одразу знімайте з вогню, переварювати не варто
Робимо болгарську заправку. Змішуємо яйце зі сметаною та борошном
Щоб яйце відразу не згорнулося, вливаємо трохи бульйону і перемішуємо до однорідності. Потім вливаємо тонкою цівкою в каструлю
Наприкінці додаємо зелень, чорний мелений перчик і даємо страві трохи відпочити під кришкою перед подачею
Подають болгарський курячий супчик зі скибочками лимона
Рецепт супу з курячою грудкою та рисом
Інгредієнти
- Грудка – 1 шт.
- Вода – 2,5 літра
- Рис круглозерний – 4 столові л
- Ріпчаста цибуля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – 2 чайні л
- Зелена цибуля
Рецепт покроково
Кладемо в каструлю філе й одну цибулину, заливаємо водою, вмикаємо вогонь
Після закипання знімаємо пінку і варимо 30 хвилин під кришкою на середньому вогні
Натерту моркву і подрібнену цибулину обсмажуємо на сковороді до легкої м’якості 3-5 хв.
Виймаємо готову грудку, викидаємо у відро цибулину
Засипаємо в бульйон 4 столові ложки рису варимо 4-5 хвилин
Додаємо в суп пасеровані овочі та варимо ще 2-3 хв.
Завантажити куряче м’ясо, засипати зелену цибулю, готувати під кришкою на повільному вогнику 2-3 хв.
Смачний і легкий супець із курятиною готовий, розливаємо по тарілках і подаємо до столу