Курячий суп із картоплею на курячому бульйоні

Курячий суп із картоплею на курячому бульйоні

Курячий суп із картоплею та яйцем на курячому бульйоні. Смачна та поживна перша страва з вермішеллю на обід. Спробуйте приготувати цей чудовий суп із курки на бульйоні з вермішеллю за нашим покроковим рецептом і насолодіться його чудовим смаком.

Інгредієнти

  • Куряче м’ясо – 500 г (гомілки, стегна, крила)
  • Картопля – 3-5 шт.
  • Цибуля, морква – по 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. Ложки
  • Вода – 2,5 літра
  • Сіль – 2 ч. Ложки
  • Зелень за смаком

Рецепт супу з курки

варимо курку

Промиваємо м’ясо, заливаємо водою, доводимо до кипіння

знімаємо піну

Після закипання знімаємо піну і варимо 10 хвилин на середньому вогні

Якщо хочете, щоб бульйон був максимально чистим, злийте першу воду, промийте гомілки і повторіть усе спочатку

різана картопля

Через 10 хвилин додаємо порізану кубиком картоплю. Після закипання варимо 20-25 хв.

пасеровані овочі

Тремо моркву, ріжемо цибулю, давимо часник. Обсмажуємо на сковороді з рослинною олією до м’якості

виймаємо м'ясо

Відокремлюємо куряче м’ясо від кісток, ріжемо або рвемо на волокна

додаємо бульйон

Завантажуємо в суп пасеровані овочі, подрібнене м’ясо, додаємо сіль із перцем пробуємо на солоність

Вимикаємо плиту даємо страві відпочити 10 хв.

подаємо до столу

Розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню, подаємо на стіл

У процесі готування поставте в духовку порізаний кубиками хліб і зробіть грінки

Суп із куркою та вермішеллю по-болгарськи

вермішелевий суп

Пропоную приготувати апетитний, ароматний і дуже смачний курячий супчик із локшиною по-болгарськи

Інгредієнти

  • Стегна – 2 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибулина, морква, солодкий перець – по 1 шт.
  • Макарони, локшина або вермішель – 60 г
  • Чорний перець – 0,5 ч. Ложки
  • Запашний перчик – 5 горошин
  • Стебло селери
  • Сіль – 1 ст. Ложка
  • Зелень петрушки, кропу
  • Вода – 2 літри

Заправка

  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 3 столові л
  • Борошно – 1 столова л
  • Часточки лимона

Приготування з фото

каструля на плиті

Ставимо стегенця на плиту доводимо до кипіння

доводимо до кипіння

Слідкуйте за бульйоном, знімайте піну

додаємо селеру

Додаємо сіль, духмяний перець, селеру. Варимо стегенця до готовності

варимо під кришкою

подрібнена морква

Подрібнюємо на дрібний кубик цибулю, моркву та болгарський перчик

пасерована цибуля

Пасеруємо овочі на пательні з невеликою кількістю рослинної олії до м’якого стану

виймаємо курку

Готове куряче м’ясо виймаємо з каструлі. Видаляємо селеру та горошини перцю

прибираємо селеру

засипаємо картоплю

Відправляємо в суп подрібнену картоплю, обсмажені овочі, локшину або вермішель, варимо до готовності макаронів

додаємо овочі

засипаємо лупшу

розбираємо м'ясо

Подрібнюємо курку на волокна перекладаємо в каструлю

додаємо в суп

пробуємо на сіль

Пробуємо суп на готовність і солоність. Як тільки макаронні вироби стануть м’якими, одразу знімайте з вогню, переварювати не варто

яйце зі сметаною

Робимо болгарську заправку. Змішуємо яйце зі сметаною та борошном

перемішуємо з борошном

ополоник із бульйоном

Щоб яйце відразу не згорнулося, вливаємо трохи бульйону і перемішуємо до однорідності. Потім вливаємо тонкою цівкою в каструлю

перемішуємо суп

Наприкінці додаємо зелень, чорний мелений перчик і даємо страві трохи відпочити під кришкою перед подачею

додаємо лимон

Подають болгарський курячий супчик зі скибочками лимона

Рецепт супу з курячою грудкою та рисом

бульйон із рисом

продукти для супчика

Інгредієнти

  • Грудка – 1 шт.
  • Вода – 2,5 літра
  • Рис круглозерний – 4 столові л
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 2 чайні л
  • Зелена цибуля

Рецепт покроково

грудка з цибулею

Кладемо в каструлю філе й одну цибулину, заливаємо водою, вмикаємо вогонь

варимо 30 хвилин

Після закипання знімаємо пінку і варимо 30 хвилин під кришкою на середньому вогні

цибуля з морквою

Натерту моркву і подрібнену цибулину обсмажуємо на сковороді до легкої м’якості 3-5 хв.

виймаємо філе

Виймаємо готову грудку, викидаємо у відро цибулину

засипаємо рис

Засипаємо в бульйон 4 столові ложки рису варимо 4-5 хвилин

викладаємо овочі

Додаємо в суп пасеровані овочі та варимо ще 2-3 хв.

оброблене м'ясо

Завантажити куряче м’ясо, засипати зелену цибулю, готувати під кришкою на повільному вогнику 2-3 хв.

шаткована зелень

розливаємо і подаємо

Смачний і легкий супець із курятиною готовий, розливаємо по тарілках і подаємо до столу