Яловичина з чорносливом в мультиварці

Яловичина з чорносливом – одне з улюблених мною страв. Подавати можна з будь-яким гарніром, хоч з картопляним пюре, хоч з запіканкою з макаронів.

Яловичина з чорносливом в мультиварці

Для приготування яловичини з чорносливом в мультиварці нам знадобиться:

  • 0,5-1 кг яловичини, краще телятини,
  • 400 г чорносливу без кісточок,
  • 3 головки ріпчастої цибулі,
  • 1 чайна ложка коріандру або за смаком,
  • сіль,
  • перець.

Рецепт приготування яловичини з чорносливом в мультиварці.

IMG_5852

Лук очистимо від шкірки, вимиємо й наріжемо кільцями.

Чорнослив вимиємо і додамо до цибулі. Гарненько руками перемішати, розминаючи чорнослив між пальцями.

5862

Яловичину наріжемо невеликими шматочками, додамо до чорносливу з цибулею. Посолити, поперчити за смаком і покладемо коріандр. Добре все перемішати. Перекладемо в ємність з кришкою і приберемо в холодильник мінімум на 6 годин, краще на 12-24 години.

5875IMG_5886

Після закінчення часу перекладемо м’ясо з ягодами в каструльку мультиварки, поставимо режим гасіння на 2 години. Приблизно через годину можна м’ясо один раз перемішати.

Якщо мультиварки немає, то кладемо м’ясо в товстостінну сковороду, казан або щось подібне, включаємо повільний вогонь і тушкуємо 2 години.

Смачного.

Чекаю Ваших відгуків та коментарів.