Нещодавно відкрила для себе такий субпродукт як сердечка індички. Довго не наважувалася придбати і спробувати. Але старша дочка наполягла. Купила, приготувала і не пошкодувала. Сердечка нам настільки сподобалися, що вони тепер дуже регулярно з’являються на нашому столі.
Для приготування сердечок індички в мультиварці нам знадобиться:
- 600-700 грам сердечок індички (можна взяти курячі),
- 200 грам грибів (або за смаком),
- 1 велика морква,
- 1 цибулина,
- 200 грам сметани,
- сіль,
- рослинна олія,
- приправи за смаком.
Рецепт приготування сердечок індички в мультиварці.
Моркву і цибулю вимиємо і очистимо. Наріжемо як завгодно. Я морква ріжу великою соломкою, а цибулю чверть кільцями.
Гриби вимиємо і поріжемо, як більше подобається. Сердечка промиємо під проточною водою і наріжемо невеликими шматочками.
Підготовчі операції закінчені.
У мультікастрюльку наливаємо трохи рослинного масла, складаємо все нарізані нами раніше інгредієнти, включаємо режим “Випічка” на 1 годину. За весь час готування кілька разів відкриваємо кришку мультиварки і перемішуємо вміст.
Десь, приблизно через 30 хвилин, після початку приготування, відкриваємо кришку мультиварки, кладемо сметану, солимо, приправляємо, перемішуємо. Закриваємо кришку і чекаємо, що залишився.
Сердечка індички, приготовані в мультиварці готові.
Гарнір до сердечка можна подавати будь-який, хоч картопляне пюре, хоч кашу з круп, хоч запіканку з макаронів.
Смачного.
[key]субпродукти [/key ]