Сердечка індички в мультиварці

Нещодавно відкрила для себе такий субпродукт як сердечка індички. Довго не наважувалася придбати і спробувати. Але старша дочка наполягла. Купила, приготувала і не пошкодувала. Сердечка нам настільки сподобалися, що вони тепер дуже регулярно з’являються на нашому столі.

Сердечка індички в мультиварці

Для приготування сердечок індички в мультиварці нам знадобиться:

  • 600-700 грам сердечок індички (можна взяти курячі),
  • 200 грам грибів (або за смаком),
  • 1 велика морква,
  • 1 цибулина,
  • 200 грам сметани,
  • сіль,
  • рослинна олія,
  • приправи за смаком.

IMG_0500

Рецепт приготування сердечок індички в мультиварці.

Моркву і цибулю вимиємо і очистимо. Наріжемо як завгодно. Я морква ріжу великою соломкою, а цибулю чверть кільцями.

0514

Гриби вимиємо і поріжемо, як більше подобається. Сердечка промиємо під проточною водою і наріжемо невеликими шматочками.

0505

Підготовчі операції закінчені.

У мультікастрюльку наливаємо трохи рослинного масла, складаємо все нарізані нами раніше інгредієнти, включаємо режим “Випічка” на 1 годину. За весь час готування кілька разів відкриваємо кришку мультиварки і перемішуємо вміст.

IMG_0524 IMG_0528

Десь, приблизно через 30 хвилин, після початку приготування, відкриваємо кришку мультиварки, кладемо сметану, солимо, приправляємо, перемішуємо. Закриваємо кришку і чекаємо, що залишився.

IMG_0531 IMG_0535

Сердечка індички, приготовані в мультиварці готові.

Сердечка індички в мультиварці

Гарнір до сердечка можна подавати будь-який, хоч картопляне пюре, хоч кашу з круп, хоч запіканку з макаронів.

Смачного.

[key]субпродукти [/key ]