Незважаючи на велику кількість різних рецептів грибних салатів, цей є моїм найулюбленішим, оскільки він дуже схожий на традиційний олів’є.
Скажу відразу, цю салатну закуску складно назвати дієтичної, адже салат з грибами і копченої куркою «Феєрія» виходить дуже ситний і шалено смачний.
А ось що стосується його загальної вартості і витрачених зусиль, то вони будуть мінімальними, і що не менш важливо – готується дане блюдо швидко. Так що якщо гості вже на підході, а ви не встигаєте з приготуванням холодних закусок, то наш сьогоднішній рецепт вас обов’язково виручить.
Як приготувати салат з куркою і грибами «Феєрія»
Меню на день народження М’ясні салати Салати з грибами Грибні закуски Печериці Страви з картоплі Курка 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Куряча грудка (копчена) – 2 шт. + –
- Гриби мариновані – 250 г + –
- Картопля – 2 шт. + –
- Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
- Огірки мариновані – 2 шт. + –
- Майонез – 2 ст.л. + –
- Рослинна (соняшникова) масло – 2 ст.л. + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Велику цибулину треба почистити і нарізати півкільцями.
На сковороду налити трохи соняшникової олії і покласти туди цибулю з грибами. Я використовую домашні мариновані гриби, які готувала сама. Для цього салату підійдуть будь-які гриби, головне – їх треба обсмажити до готовності і обов’язково з цибулею.
Обсмажити гриби і цибулю на середньому вогні. Я обсмажую до прозорості лука.
Огірочки нарізати маленькими кубиками. Мариновані огірки ні в якому разі не замінюйте свіжими – загубиться весь смак салату.
Копчену курячу грудку нарізати невеликими кубиками.
Картопля попередньо відварити і остудити. Очищену картоплю також нарізати кубиками.
Помістити всі інгредієнти в миску і додати майонез. Рекомендую заправляти салат саме майонезом, але ні в якому разі не сметаною.
Залишилося тільки розмішати наш святковий салат.
Перекласти салат з грибів і копченої курки в красивий салатник і подати на стіл.
Такий апетитний ситний салат сміливо може замінити олів’є на святковому столі.