Наближаються свята, і багато господинь починають задаватися питанням: що ж приготувати на святковий стіл?
Адже хочеться якогось різноманіття, новизни, чогось такого, чого раніше ніколи не пробували, і варто визнати, що таке блюдо є – салат «Грибна ера» з куркою і грибами.
І звучить, і виглядає закуска однаково: пафосно, оригінально, а головне – апетитно-красиво, так що утриматися від подвійної порції не зможе жоден гість.
Салат «Грибна ера» з курячою грудкою і грибами: рецепт з фото
Меню на день народження М’ясні салати Салати з грибами Грибні закуски Курка Прикраса блюд 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Куряча грудка – 2 шт. + –
- Гриби консервовані – 400 г + –
- Яйця курячі – 3 шт. + –
- Цибуля зелена – 1 пучок + –
- Майонез – скільки піде + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Курячі грудки треба відварити в підсоленій воді. Якщо ви не любите курячу грудку, то для цього салату відмінно підійде куряча печінка.

Відварну грудку нарізати невеликими кубиками.

Гриби можете використовувати абсолютно будь-які, головне – щоб вони були не свіжі або смажені, а – мариновані.

Яйця відварити, потім відокремити білок від жовтка. Білок нарізати кубиками.

Жовток перетерти з сіллю.

Зелену цибулю нарізати кільцями.

Починаємо оформляти наш святковий салат «Грибна ера». На дно тарілки покласти шматочки курки, посолити, після чого промазати майонезом цей шар.

Наступним шаром будуть гриби. Оскільки вони мариновані, то їх треба просто промазати майонезом.

Гриби посипати шаром нарізаного яєчного білка. Посолити і промазати майонезом.

Потім все посипати зеленою цибулею.

Далі посипати салат жовтками.

Наостанок красиво покриваємо весь салат сіточкою з майонезу.

Святковий салат «Грибна ера» готовий. Він відмінно підійде до будь-якого свята: хоч на Новий рік, хоч на День Закоханих, хоч на 8 березня.
Смачного!