Салат «Грибна ера» з куркою і грибами

Наближаються свята, і багато господинь починають задаватися питанням: що ж приготувати на святковий стіл?

Адже хочеться якогось різноманіття, новизни, чогось такого, чого раніше ніколи не пробували, і варто визнати, що таке блюдо є – салат «Грибна ера» з куркою і грибами.
І звучить, і виглядає закуска однаково: пафосно, оригінально, а головне – апетитно-красиво, так що утриматися від подвійної порції не зможе жоден гість.

Салат «Грибна ера» з курячою грудкою і грибами: рецепт з фото

Меню на день народження М’ясні салати Салати з грибами Грибні закуски Курка Прикраса блюд 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Салат грибна ера з куркою і грибами рецепт з фото
Салат грибна ера з куркою і грибами рецепт з фото

Складові

  • Куряча грудка – 2 шт. + –
  • Гриби консервовані – 400 г + –
  • Яйця курячі – 3 шт. + –
  • Цибуля зелена – 1 пучок + –
  • Майонез – скільки піде + –
  • Сіль – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Курячі грудки треба відварити в підсоленій воді. Якщо ви не любите курячу грудку, то для цього салату відмінно підійде куряча печінка.


  • Відварну грудку нарізати невеликими кубиками.


  • Гриби можете використовувати абсолютно будь-які, головне – щоб вони були не свіжі або смажені, а – мариновані.


  • Яйця відварити, потім відокремити білок від жовтка. Білок нарізати кубиками.


  • Жовток перетерти з сіллю.


  • Зелену цибулю нарізати кільцями.


  • Починаємо оформляти наш святковий салат «Грибна ера». На дно тарілки покласти шматочки курки, посолити, після чого промазати майонезом цей шар.


  • Наступним шаром будуть гриби. Оскільки вони мариновані, то їх треба просто промазати майонезом.


  • Гриби посипати шаром нарізаного яєчного білка. Посолити і промазати майонезом.


  • Потім все посипати зеленою цибулею.


  • Далі посипати салат жовтками.


  • Наостанок красиво покриваємо весь салат сіточкою з майонезу.


  • Святковий салат «Грибна ера» готовий. Він відмінно підійде до будь-якого свята: хоч на Новий рік, хоч на День Закоханих, хоч на 8 березня.

    Смачного!