Як ви ставитеся до французької кухні – особисто мені і моїй родині вона доводиться дуже навіть до смаку.
Страви французької кухні все дуже легкі, повітряні, ніжні на смак, в порівнянні з тією ж кавказької кухнею, пропоную вам на своєму досвіді переконатися в цьому і приготувати котлети по-французьки з курячого фаршу. Приготування не забере у вас багато часу, та й продукти для такого вишуканого частування знадобляться найпростіші.
Так що не відмовте собі і близьким в задоволенні поласувати надзвичайно смачними французькими котлетками з ніжного дієтичного м’яса курочки.
Як приготувати котлети по-французьки з курки: рецепт з фото
Французька кухня Гарячі закуски з м’ясом Курка
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Куряча грудка – 1 шт. + –
- Яйця курячі – 2 шт. + –
- Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
- Борошно пшеничне – 3 ст.л. + –
- Рослинна олія – скільки піде + –
- Сіль – за смаком + –
- Чорний перець – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Для котлеток по-французьки підійде будь-який куряче філе, але найпростіше добути філе з курячої грудинки. Перш за все з грудинки потрібно зняти шкірку, потім треба нарізати філе грудки на невеликі квадратики.

Ріпчасту цибулю очистити і дуже дрібно нарізати. Лук додасть котлеток соковитість.

Оскільки ми готуємо фарш, то треба філе і цибулю помістити в одну миску, після чого розбити в цю миску два яйця.

Щоб фарш був більш в’язким – варто додати трохи борошна.

Добре розмішати фарш, посолити його і поперчити за своїм смаком.

Налити в сковороду трохи олії і розігріти його. Коли олія нагріється – за допомогою столової ложки викласти на сковороду невеликі котлети.

Смажити котлети по-французьки з курки необхідно на повільному вогні по 7 хвилин з кожного боку. Кришку закривати не треба.

Подавати ці ніжні соковиті котлети можна з будь-яким овочевим гарніром.