Навіть якщо ви не найдосвідченіша господиня, то цей рецепт дозволить вам справити приємне враження на гостей і домашніх. Приголомшливий в своїй простоті спосіб зробити банальні котлети святковим блюдом і змусити ваших гостей, які очікують гаряче, нудитися в передчутті від неймовірних ароматів.
Універсальність страви обумовлена застосуванням будь-якого м’яса, яке ви любите в котлетах. Це може бути суміш свинина-яловичина, куряче філе-свинина, просто нежирна свинина, м’якоть курячих стегенець і т.д.
На сайті ви знайдете різні варіанти котлетного фаршу, виберіть будь-який, або використовуйте свій рецепт.
- Котлети з вівсяними пластівцями
- Котлети для дієти
- Котлети по-домашньому
- Котлети радянські шкільно-столовські
- котлети класичні
необхідно:
- Фарш котлетний з 500 г рубленого м’яса + цибуля, замочений хліб або вівсяні пластівці, спеції (зменшіть сіль в фарші, так як бекон теж солоний)
- Бекон сирокопчені в нарізці – 100-150 г (залежить від товщини нарізки)
приготування:
Добре вимішаний кістлявий окорок розділити на порції.
Котлети можуть бути будь-якого розміру і форми, як вам захочеться.
Кожну котлетку обернути в скибочку бекону.
Ви можете використовувати дві скибочки, якщо котлети великі.
Форму злегка змастити і укласти рулетики-котлетки.
Запікати в духовці близько 30 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Завдяки бекону котлети виходять неймовірно ароматними і дуже соковитими.
Подавати їх можна з будь-яким гарніром.
Виглядають такі котлети гідно і на святковому, і на буденному столі.
Смачного!