Котлети в беконі

Котлети в беконі

Навіть якщо ви не найдосвідченіша господиня, то цей рецепт дозволить вам справити приємне враження на гостей і домашніх. Приголомшливий в своїй простоті спосіб зробити банальні котлети святковим блюдом і змусити ваших гостей, які очікують гаряче, нудитися в передчутті від неймовірних ароматів.

Універсальність страви обумовлена ​​застосуванням будь-якого м’яса, яке ви любите в котлетах. Це може бути суміш свинина-яловичина, куряче філе-свинина, просто нежирна свинина, м’якоть курячих стегенець і т.д.

На сайті ви знайдете різні варіанти котлетного фаршу, виберіть будь-який, або використовуйте свій рецепт.

  • Котлети з вівсяними пластівцями
  • Котлети для дієти
  • Котлети по-домашньому
  • Котлети радянські шкільно-столовські
  • котлети класичні

необхідно:

  • Фарш котлетний з 500 г рубленого м’яса + цибуля, замочений хліб або вівсяні пластівці, спеції (зменшіть сіль в фарші, так як бекон теж солоний)
  • Бекон сирокопчені в нарізці – 100-150 г (залежить від товщини нарізки)

приготування:

Добре вимішаний кістлявий окорок розділити на порції.

Котлети можуть бути будь-якого розміру і форми, як вам захочеться.

Котлети в беконі

Кожну котлетку обернути в скибочку бекону.

Ви можете використовувати дві скибочки, якщо котлети великі.

Котлети в беконі

Форму злегка змастити і укласти рулетики-котлетки.

Котлети в беконі

Запікати в духовці близько 30 хвилин при температурі 180-200 градусів.

Завдяки бекону котлети виходять неймовірно ароматними і дуже соковитими.

Подавати їх можна з будь-яким гарніром.

Котлети в беконі

Виглядають такі котлети гідно і на святковому, і на буденному столі.

Смачного!

Котлети в беконі

Котлети в беконі