Відбивні з курячих стегенець

Відбивні з курячих стегенець

Соковита куряча відбивна не може не радувати своїм смаком. М’ясо з стегенця ніколи не буде сухим. Виглядають такі відбивні святково, а готуються швидко.

необхідно:

  • Курячі стегенця – кількість за бажанням
  • Сіль, спеції – за смаком
  • Борошно для панірування
  • Масло для смаження

приготування:

Видаляємо кісточку з курячого стегенця. Можна взяти і стегенця.

Можна купити стегенця вже без кісток, але далеко не скрізь продається такий напівфабрикат, тому покажу, як це зробити.

Відбивні з курячих стегенець

Ножем зробити надріз уздовж кістки, обрізати м’ясо навколо суглоба.

Відбивні з курячих стегенець

Видаляємо кісточку, підрізаючи м’ясо.

Зверніть увагу на тонку кісточку-шпильку в гомілки.

Відбивні з курячих стегенець

Обрізаємо м’ясо близько нижнього суглоба.

У мене на стегенця була маленька кісточка від спинної частини.

Я не мучуся, ретельно обрізаючи м’ясо з неї, навпаки, залишаю на ній шматочок м’яса і зберігаю в морозилці, щоб покласти при варінні бульйону.

Якщо ваші стегенця з хребтами, відріжте їх і залиште їх для приготування супу.

Відбивні з курячих стегенець

У мене був час до вечері і я залишила курку помаринувати в спеціях.

Якщо ви будете смажити відбивні відразу ж, то спочатку відбийте, а потім посипте спеціями.

В мене навпаки.

Відбивні з курячих стегенець

Відбиваю м’ясо через плівку. З боку шкурки відбивати не потрібно, якщо ви, звичайно, залишили її. Можна і прибрати.

Відбивні з курячих стегенець

Паніруємо відбивні в борошні.

Відбивні з курячих стегенець

Розігріти сковороду з маслом.

Смажити відбивні, укладаючи спочатку шкіркою вгору, інакше вони сильно деформуються.

Посолити в процесі смаження. Кришкою не накривати. Готуються вони швидко, хвилин 7-10.

Відбивні з курячих стегенець

Відбивні з курячих стегенець

Подавати відбивні з улюбленим гарніром.

Смачного!

Відбивні з курячих стегенець