Свинина по-французьки з грибами в духовці: рецепт з фото

Якщо ви плануєте приготувати смачний і дуже ситний вечеря, то раджу вам звернути увагу на наш покроковий рецепт.

Блюдо, яке ми сьогодні будемо готувати, – свинина по-французьки з грибами в духовці, воно є дуже смачним, поживним і простим в приготуванні. Найголовніше в кроках даного частування – не переплутати шари, а все інше – кулінарні дрібниці, про які я зараз детально розповім.

Покроковий рецепт свинини з грибами по-французьки в духовці

Гарячі закуски з грибами Гарячі закуски з м’ясом Страви з картоплі Курка 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Свинина по-французьки з грибами в духовці рецепт з фото
Свинина по-французьки з грибами в духовці рецепт з фото

Складові

  • Свинина – 500 г + –
  • Картопля – 5 шт. + –
  • Гриби консервовані – 1 банка + –
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
  • Сметана – 250 г + –
  • Рослинна олія – ​​2 ст.л. + –
  • Твердий сир – 100 г + –
  • Сіль – за смаком + –
  • Спеції – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Свинину відокремити від кістки і ретельно промити. Нарізати м’ясо невеликими кубиками.


  • Налити на деко трохи рослинного масла і рівномірно розподілити по ньому м’ясо. Обов’язково цей шар посолити і поперчити.


  • Цибулину почистити і нарізати тонкими пластинками.


  • На шар м’яса викласти тонко нарізану цибулю, а на ньому розподілити (рівномірно) консервовані гриби. Гриби можна брати будь-які (на ваш смак).


  • Далі треба почистити картоплю і нарізати його тоненькими кружальцями.


  • Акуратно розкласти кружечки картоплі по всьому листу. Знову посолити все і поперчити.


  • Залити наше блюдо сметаною. Жирність сметани не настільки важлива, оскільки блюдо саме по собі вийде жирним.


  • Сир натерти на крупній тертці. Якщо любите тверду сирну корочку, тоді натріть сиру побільше.


  • Завершальним шаром буде тертий сир.


  • Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.


  • Подавати свинину по-французьки в духовці з грибами потрібно порційно і обов’язково в гарячому вигляді.

    Смачного!