Якщо ви плануєте приготувати смачний і дуже ситний вечеря, то раджу вам звернути увагу на наш покроковий рецепт.
Блюдо, яке ми сьогодні будемо готувати, – свинина по-французьки з грибами в духовці, воно є дуже смачним, поживним і простим в приготуванні. Найголовніше в кроках даного частування – не переплутати шари, а все інше – кулінарні дрібниці, про які я зараз детально розповім.
Покроковий рецепт свинини з грибами по-французьки в духовці
Гарячі закуски з грибами Гарячі закуски з м’ясом Страви з картоплі Курка 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Свинина – 500 г + –
- Картопля – 5 шт. + –
- Гриби консервовані – 1 банка + –
- Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
- Сметана – 250 г + –
- Рослинна олія – 2 ст.л. + –
- Твердий сир – 100 г + –
- Сіль – за смаком + –
- Спеції – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Свинину відокремити від кістки і ретельно промити. Нарізати м’ясо невеликими кубиками.
Налити на деко трохи рослинного масла і рівномірно розподілити по ньому м’ясо. Обов’язково цей шар посолити і поперчити.
Цибулину почистити і нарізати тонкими пластинками.
На шар м’яса викласти тонко нарізану цибулю, а на ньому розподілити (рівномірно) консервовані гриби. Гриби можна брати будь-які (на ваш смак).
Далі треба почистити картоплю і нарізати його тоненькими кружальцями.
Акуратно розкласти кружечки картоплі по всьому листу. Знову посолити все і поперчити.
Залити наше блюдо сметаною. Жирність сметани не настільки важлива, оскільки блюдо саме по собі вийде жирним.
Сир натерти на крупній тертці. Якщо любите тверду сирну корочку, тоді натріть сиру побільше.
Завершальним шаром буде тертий сир.
Поставити деко в розігріту до 200 градусів духовку на 1 годину.
Подавати свинину по-французьки в духовці з грибами потрібно порційно і обов’язково в гарячому вигляді.
Смачного!