Солодкі начинки для млинців

Солодкі начинки для млинців
Це дивно смачні ласощі користується, мабуть, навіть більшою популярністю, ніж вареники, причому не тільки у російського народу. Мова – звичайно ж, про млинці, які з загорнутим в них банановим мусом, карамелезірованнимі яблуками або ж сиром стають неповторно смачними. Поєднувати добре пропечене на розпеченій сковорідці тісто можна практично з чим завгодно, так що, накупивши кращих продуктів, починаємо творити …

Всі солодкі начинки для тоненьких млинців на молоці або воді – це вже кому як завгодно – можна умовно розділити на два види: фруктові і всі інші.

Фрукти можна використовувати як свіжозібране, так і зацукровані. Вийде простакуватий, але дуже смачний і поживний десерт, який дуже люблять малюки. Якщо ж потрібно приготувати щось більш вибагливими і вишукане для гостей, варення можна замінити ніжною і ароматною бананової начинкою.

Універсальний варіант на всі випадки життя – сирна начинка. У кожної досвідченої господині є свій власний варіант її приготування.

Начинка для солодких млинців сирна з лимонною кислинкою

Начинка сирна з лимонною кислинкою

Складові

  • Сир домашній – 250 г + –
  • Сметана жирна – 2 ст. л. + –
  • Ізюм – близько 50 г + –
  • Лимон – 1/4 цілого плоду + –
  • Цукор – 2-4 ст.л. + –

Покрокове приготування солодкої начинки

Щоб приготувати такий наповнювач для млинців, продуктів потрібно зовсім небагато. Та й тимчасові витрати – мінімальні …

  1. Сир потрібно перетворити в однорідну сирну масу без грудочок за допомогою міксера, блендера або звичайнісінькою вилки.
  2. Далі додаємо чекає своєї черги сметану і знову заважаємо.
  3. Поки ми працюємо з сиром, у нас в глибокій тарілці запарюється родзинки, які ми залили окропом.
  4. Наступний інгредієнт – лимон. Бажано подрібнити його на м’ясорубці.
  5. Після цього залишиться тільки додати в сирну начинку для млинців отриману лимонну Кашину, родзинки і цукор. Тепер її можна загортати в уже приготовлені млинці.

Секрети смачної сирної начинки

  • Сирок і сметанку можна брати будь-якої жирності. Ідеальний варіант – щоб один з молокопродуктів був жирним, а інший – більш пісним;
  • Так як ми використовуємо лише чверть лимона, зовсім необов’язково діставати м’ясорубку – можна скористатися теркою.

Вишнево-сирний мікс для солодких млинчиків

Той же сир, але тепер в компанії з вишеньками – замороженими або ж консервованими. Ця сирна начинка для млинців вийде злегка терпкий завдяки коньяку.

Складові

  • Жирна сиркова маса (можна і звичайний сир) – 300 г;
  • Вишня – 1 стакан;
  • Коньяк будь – 2 стол.л .;
  • Вода – 3-4 стол.л .;
  • Суцвіття гвоздики – 3-4 шт .;
  • Цукрова пудра – кому скільки подобається.

Солодка начинка для млинців з вишень

Як покроково приготувати оригінальну домашню начинку з сиру і вишень

  1. З сиром (сиркової масою) чинимо так само, як і в першому випадку, відразу ж додаючи пудру.
  2. Коньяк розбавляємо водою і підсолоджують 1 столовою ложкою цукрової пудри.
  3. Даємо закипіти цієї міцної суміші, а потім, додавши гвоздику, занурюємо в неї вишню.
  4. Тепер з’єднаємо наші вишні в коньяку з сиром, перетворимо все це в однорідну масу і наповнимо солодкої і ароматною начинкою наші млинці.

Перед подачею їх бажано злегка обсмажити в олії, щоб утворилася золотава і хрустка скоринка.

Якщо вишеньки у нас – з морозилки, спиртований вони повинні хвилин 5-7, якщо ж з компоту або варення – буквально 2-3 хвилини.

Бананова начинка для солодких тонких Блинцов

Для екзотичної бананової вечірки або спокійного сімейного вечері рекомендуємо зробити для млинців бананову начинку – вишукану і поживну. Запропонована рецептура розрахована на 1 порцію тоненьких млинців невеликого діаметра, тобто на 4 штуки.

Складові

  • Банани великі стиглі – 2 шт .;
  • Масло вершкове – досить 3 стол.л .;
  • Цукор коричневий – ½ склянки;
  • Ванільний цукор – 1 пакетик (15 г);
  • Коричний порошок – на кінчику чайної ложки;
  • Сіль і мелений мускат – по щіпці;
  • Темний ром – ¼ склянки.

Бананова начинка для млинців

Покрокове приготування бананової начинки для солодких млинців

  1. Спершу потрібно гарненько прожарити сковороду.
  2. Зменшуємо вогонь до мінімуму і кладемо в неї олію і цукор, щоб розтанули. Не забуваємо при цьому помішувати – недовго, всього пару хвилин.
  3. Чистимо і ріжемо банани тонкими кружечками.
  4. Їх кладемо на сковороду, додавши туди ж мускат, корицю, ванільку.
  5. Солимо все.
  6. Прибираємо сковороду з вогню і вливаємо ром (його можна замінити лікером).
  7. Знову – на вогонь на 1-2 хвилини. Заважаємо.
  8. Гарячу бананову начинку розкладаємо по млинців.

Перед тим, як пригощати цими ласощами домашніх або гостей, його можна прикрасити морозивом або ж сливами з цукром.

Млинцева начинка зі свіжих яблук з корицею

Ці фрукти актуальні в будь-який час. Їх варять, перетирають, смажать, тушкують … Ми ж пропонуємо перетворити їх в карамельки і подати в якості солодкого доповнення до млинців.

Складові

  • Яблучка середнього розміру – 5-7 плодів;
  • Масло коров’яче – 150 г;
  • Лимон (цедра) – 1 шт .;
  • Цукор білий – 3-4 ст.л .;
  • Порошок коричнева – ½ ч.л.

Начинка для млинців зі свіжих яблук

Як зробити начинку для солодких млинців з яблуками

  1. Моєму наші фрукти.
  2. З яблук зрізаємо шкірку, лимон пропускаємо через м’ясорубку.
  3. Яблучні дольки або кубики (чим дрібніше, тим краще) приправляем корицею і лимонною цедрою.
  4. Маслице треба, підсолодивши, розтопити.
  5. Вогонь не повинен бути занадто сильним. Тоді через час, постійно помішуючи, олійно-цукрова суміш перетвориться на карамель глибокого бурштинового кольору.
  6. Настав час додати яблучка. Їх карамелизация займе всього 5-7 хвилин.

М’яку і соковиту начинку з приємним яблучно-коричн присмаком з ноткою лимона загортаємо в млинчики і – відразу ж на стіл, поки не охололи!

  • Якщо начинки занадто багато, в неї можна додати пару ложок яблучного соку або лікеру – вийде ще й чудова підлива до нашого страви;
  • Млинці з яблучною добавкою обсмажувати не треба. Краще їх злегка підігріти в мікрохвильовій печі або духовці – вони стануть м’якими і добре вберуть в себе яблучні аромати.

Для млинців кожна господиня може придумати власний рецепт солодкої начинки – сирної, фруктової або ягідної. Головне – не переборщити зі спеціями, щоб вони не забили аромат головного інгредієнта.