Дуже смачний салат із корейською морквою і куркою з солоними огірками. Чудова заміна класичному олів’є, що займає особливе місце на святковому столі. Спробуйте приготувати цей смачний салат за нашим простим рецептом і насолодіться вареною куркою з корейською морквою та огірками.
Інгредієнти
- Куряче філе – 1 шт.
- Солоні огірки – 200 г
- Морква по-корейськи – 200 г
- Сир твердий – 200 г
- Часник – 2 зубчики
- Майонез – 2 столові ложки
- Зелень – за бажанням
Салат із морквою та сиром
Відварюємо грудку в підсоленій воді, розбираємо на волокна, відправляємо в салатник
Ріжемо огірочки тонкою соломкою
Додаємо тертий сир
Відміряємо двісті грам корейської моркви і додаємо до решти інгредієнтів. Якщо морквина у вас покупна, то переріжте її на 2-3 частини
Дрібно шаткуємо петрушку або кріп за бажанням
Давимо часник заправляємо майонезом. Ні сіль, ні перець не додаємо
Простий і смачний салатик готовий до вживання, викладаємо його горочкою і подаємо на стіл. Якщо у вас святковий випадок, то зверху розмістіть кілька морквин і прикрасьте гілочками зелені
Листковий салат із консервованою кукурудзою
Інгредієнти
- Грудка – 1 шт.
- Кукурудза – 1 банка
- Яйця – 5 шт.
- Корейська морква – 250 гр.
- Сир – 150 гр.
- Майонез за місцем
Збиралося в роз’ємному кільці діаметром 19 см, чим воно вужче, тим відповідно вищою буде страва
Приготування з фото
Готуємо всі інгредієнти перед складанням салату. Ріжемо кубиком відварене філе
На крупній тертці натираємо сир із яйцями
Відкидаємо на сито кукурудзу даємо гарненько стекти розсолу
Зменшуємо в розмірі моркву, перерізаємо її на 3-4 частини, якщо вона буде довга, то при розрізанні салату можуть пошкодитися всі шари
Ставимо кільце на блюдо і викладаємо першим шаром курку
Робимо майонезну сіточку й акуратно розмазуємо лопаткою
Другим шаром йде кукурудза і знову сітку
Майонез із кожним разом скорочуємо, а шари злегка притискаємо для зчеплення
Третій шар із тертого сиру
Четвертим йде подрібнена корейська морква
Завершальним п’ятим шаром посипаємо яйцями. Відправляємо в холодильник на 2 години для стабілізації
Після охолодження знімаємо кільце і можна подавати
Рецепт курячого салату з огірками та шинкою
Ситний швидкий і смачний салатик із простих продуктів родзинку якому надає морква по-корейськи
Інгредієнти
- Сир – 200 гр.
- Шинка – 300 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Корейської моркви – 200 гр.
- Майонез, гірчиця, кунжут
Покроковий рецепт
Насамперед натираємо твердий сир на тертці з великими отворами
Шинку або ковбасу ріжемо тонкими пластинами, потім ще більш тонкою соломкою
Подрібнюємо очищені огірки
Тремо два яйця
Змішуємо майонез із гірчицею і наносимо невелику кількість на блюдо, на якому стоїть форма
Ділимо сир на дві частини одну половину кладемо на дно змащуємо майонезиком
Шинку також ділимо надвоє розкладаємо зверху сиру і наносимо трохи соусу
Зверху друга половина сиру
Знову шинка
Викладаємо огірки
На огірочки розкладаємо яйця, наносимо сітку
Викладаємо морквину, посипаємо кунжутом, злегка придавлюємо
Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин
Ось таке гарне вийшло частування з куркою. За допомогою кільця для тортів збирається все неймовірно швидко і просто
Страва виходить дуже соковита і просочена, готуйте її хоча б за 4 години до подачі на стіл. Морквину обов’язково подрібніть на кілька частин як то кажуть вчіться на чужих помилках
У майонезик раджу додавати різні спеції на ваш смак або просто часник, а свіжі огірочки можна замінити на мариновані і це буде вже зовсім інший смак
Салат з курячою печінкою і морквою по-корейськи
Інгредієнти
- Печінка – 400 г
- Ріпчаста цибуля – 2 шт.
- Морквини по-корейськи – 100 г
- Мариновані огірки – 3 шт.
- Майонез для заправки
Спосіб приготування
Обсмажуємо цибулю з невеликою кількістю солі та цукру до золотистості
Кладемо печінку в киплячу воду, доводимо до кипіння і варимо 7-10 хвилин. Потім додаємо сіль і варимо ще 2-3 хвилини загальний час не повинен перевищувати 15 хв.
Нарізаємо кубиком відправляємо в салатник
Додаємо смажену цибульку
Подрібнюємо корейську морквину
Додаємо в салат порізані кубиком солоні огірочки
Заправляємо, добре перемішуємо і подаємо на стіл. Цей швидкий і ситний салатик із чотирьох інгредієнтів вам точно зайде
З копченою куркою та консервованою кукурудзою
Чудова заміна олів’є на святковий стіл
Інгредієнти
- Копчені стегна – 3 шт.
- Корейська морква – 300 г
- Банка кукурудзи
- Майонез, сіль, перець
Детальний опис
Очищаємо стегенця від шкірки та кісток, нарізаємо дрібним кубиком
Додаємо моркву, консервовану кукурудзу, солимо, перчимо, заправляємо майонезом
Ретельно перемішуємо, перекладаємо в красиву тарілку і виносимо ще бадьореньким гостям на закуску
Салат «чоловічі сльози» з грибами та сиром
Інгредієнти
- Відварене філе – 1 шт.
- Корейська морква – 250 гр.
- Печериці консервовані – 350 гр.
- Сир – 150 г
- Яйця – 4 шт.
- Сіль, перець чорний
- Цибуля – 1 шт.
- Оцет 9% – 50 мл
- Вода – 150 мл
- Цукор – 2 чайних л
- Сіль – 0,5 чайної л
Процес приготування
Розводимо у воді цукор із сіллю, додаємо оцет і заливаємо порізану цибулю, залишаємо маринуватися на 30 хвилин
Розбираємо курку на волокна викладаємо на дно форми, солимо, перчимо, робимо майонезну сітку
Розкладаємо мариновану цибулю, наносимо сітку
Нарізаємо печериці дрібними кубиками викладаємо третім шаром салату, придавлюємо ложкою робимо сітку
Тремо яйця на крупній тертці викладаємо на гриби, приминаємо, змащуємо
Перерізаємо моркву на кілька частин кладемо в кільце
Завершуємо збірку шаром тертого сиру. Прикрашаємо і відправляємо в холодильник для стабілізації на 3-5 годин
Моє колечко в діаметрі 19 сантиметрів від чого страва вийшла високою і красивою. Після охолодження і настоювання воно відмінно ріжеться на шматки і непогано тримає форму
Салат «смакота» з крабових паличок і плавлених сирків
Інгредієнти
- Морквина по-корейськи – 150 гр.
- Крабові палички – 200 гр.
- Плавлений сирок – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
Опис рецепта
Зливаємо рідину перекладаємо в миску
Натираємо в миску яйця
Підморожуємо сирки в морозилці та спокійно тремо далі
Палички не ріжемо, а розділяємо на волокна
Не солимо і не перчимо, заправляємо майонезом і добре перемішуємо
Салат надзвичайно швидкого і простого приготування, але змітається зі столу найпершим, спробуйте зробити так само, і ви не пошкодуєте