Салат із корейською морквою і куркою з огірками

Салат із корейською морквою і куркою з огірками

Дуже смачний салат із корейською морквою і куркою з солоними огірками. Чудова заміна класичному олів’є, що займає особливе місце на святковому столі. Спробуйте приготувати цей смачний салат за нашим простим рецептом і насолодіться вареною куркою з корейською морквою та огірками.

Інгредієнти

  • Куряче філе – 1 шт.
  • Солоні огірки – 200 г
  • Морква по-корейськи – 200 г
  • Сир твердий – 200 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Майонез – 2 столові ложки
  • Зелень – за бажанням

Салат із морквою та сиром

відварна курка

Відварюємо грудку в підсоленій воді, розбираємо на волокна, відправляємо в салатник

солоні огірки

Ріжемо огірочки тонкою соломкою

тертий сир

Додаємо тертий сир

корейська морква

Відміряємо двісті грам корейської моркви і додаємо до решти інгредієнтів. Якщо морквина у вас покупна, то переріжте її на 2-3 частини

нарізана зелень

Дрібно шаткуємо петрушку або кріп за бажанням

заправляємо майонезом

Давимо часник заправляємо майонезом. Ні сіль, ні перець не додаємо

збираємо салат

Простий і смачний салатик готовий до вживання, викладаємо його горочкою і подаємо на стіл. Якщо у вас святковий випадок, то зверху розмістіть кілька морквин і прикрасьте гілочками зелені

Листковий салат із консервованою кукурудзою

листковий салат

Інгредієнти

  • Грудка – 1 шт.
  • Кукурудза – 1 банка
  • Яйця – 5 шт.
  • Корейська морква – 250 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Майонез за місцем

Збиралося в роз’ємному кільці діаметром 19 см, чим воно вужче, тим відповідно вищою буде страва

Приготування з фото

нарізане м'ясо

Готуємо всі інгредієнти перед складанням салату. Ріжемо кубиком відварене філе

натертий сир

На крупній тертці натираємо сир із яйцями

подрібнені яйця

консервована кукурудза

Відкидаємо на сито кукурудзу даємо гарненько стекти розсолу

морква по-корейськи

Зменшуємо в розмірі моркву, перерізаємо її на 3-4 частини, якщо вона буде довга, то при розрізанні салату можуть пошкодитися всі шари

кулінарне кільце

Ставимо кільце на блюдо і викладаємо першим шаром курку

Робимо майонезну сіточку й акуратно розмазуємо лопаткою

розмазуємо майонез

викладаємо кукурудзу

Другим шаром йде кукурудза і знову сітку

Майонез із кожним разом скорочуємо, а шари злегка притискаємо для зчеплення

шар сиру

Третій шар із тертого сиру

шар із морквини

Четвертим йде подрібнена корейська морква

промазування соусом

терті яйця

Завершальним п’ятим шаром посипаємо яйцями. Відправляємо в холодильник на 2 години для стабілізації

знімаємо кільце

Після охолодження знімаємо кільце і можна подавати

святкова страва

Рецепт курячого салату з огірками та шинкою

салат із шинкою

Ситний швидкий і смачний салатик із простих продуктів родзинку якому надає морква по-корейськи

Інгредієнти

  • Сир – 200 гр.
  • Шинка – 300 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Корейської моркви – 200 гр.
  • Майонез, гірчиця, кунжут

Покроковий рецепт

твердий сир

Насамперед натираємо твердий сир на тертці з великими отворами

шинка скибочками

Шинку або ковбасу ріжемо тонкими пластинами, потім ще більш тонкою соломкою

нарізка соломкою

очищені огірки

Подрібнюємо очищені огірки

натирання яєць

Тремо два яйця

майонез на дні форми

Змішуємо майонез із гірчицею і наносимо невелику кількість на блюдо, на якому стоїть форма

посипаємо сиром

Ділимо сир на дві частини одну половину кладемо на дно змащуємо майонезиком

розкладаємо шинку

Шинку також ділимо надвоє розкладаємо зверху сиру і наносимо трохи соусу

ще шар сиру

Зверху друга половина сиру

завершуємо шинкою

Знову шинка

кладемо огірки

Викладаємо огірки

викладаємо яйця

На огірочки розкладаємо яйця, наносимо сітку

придавлюємо моркву

Викладаємо морквину, посипаємо кунжутом, злегка придавлюємо

Накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на кілька годин

м'ясна страва

Ось таке гарне вийшло частування з куркою. За допомогою кільця для тортів збирається все неймовірно швидко і просто

Страва виходить дуже соковита і просочена, готуйте її хоча б за 4 години до подачі на стіл. Морквину обов’язково подрібніть на кілька частин як то кажуть вчіться на чужих помилках

У майонезик раджу додавати різні спеції на ваш смак або просто часник, а свіжі огірочки можна замінити на мариновані і це буде вже зовсім інший смак

Салат з курячою печінкою і морквою по-корейськи

салат із печінки

Інгредієнти

  • Печінка – 400 г
  • Ріпчаста цибуля – 2 шт.
  • Морквини по-корейськи – 100 г
  • Мариновані огірки – 3 шт.
  • Майонез для заправки

Спосіб приготування

пасеруємо цибулю

Обсмажуємо цибулю з невеликою кількістю солі та цукру до золотистості

варимо печінку

Кладемо печінку в киплячу воду, доводимо до кипіння і варимо 7-10 хвилин. Потім додаємо сіль і варимо ще 2-3 хвилини загальний час не повинен перевищувати 15 хв.

Нарізаємо кубиком відправляємо в салатник

додаємо цибулю

Додаємо смажену цибульку

ріжемо моркву

Подрібнюємо корейську морквину

перемішуємо з огірками

Додаємо в салат порізані кубиком солоні огірочки

заправляємо майонезом

Заправляємо, добре перемішуємо і подаємо на стіл. Цей швидкий і ситний салатик із чотирьох інгредієнтів вам точно зайде

З копченою куркою та консервованою кукурудзою

салатик із копченостями

Чудова заміна олів’є на святковий стіл

Інгредієнти

  • Копчені стегна – 3 шт.
  • Корейська морква – 300 г
  • Банка кукурудзи
  • Майонез, сіль, перець

Детальний опис

необхідні продукти

Очищаємо стегенця від шкірки та кісток, нарізаємо дрібним кубиком

нарізаємо курку

додаємо заправку

Додаємо моркву, консервовану кукурудзу, солимо, перчимо, заправляємо майонезом

викладаємо у вазочку

Ретельно перемішуємо, перекладаємо в красиву тарілку і виносимо ще бадьореньким гостям на закуску

Салат «чоловічі сльози» з грибами та сиром

чоловічі сльози на вечерю

Інгредієнти

  • Відварене філе – 1 шт.
  • Корейська морква – 250 гр.
  • Печериці консервовані – 350 гр.
  • Сир – 150 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Сіль, перець чорний
  • Цибуля – 1 шт.
  • Оцет 9% – 50 мл
  • Вода – 150 мл
  • Цукор – 2 чайних л
  • Сіль – 0,5 чайної л

Процес приготування

маринуємо цибулю

Розводимо у воді цукор із сіллю, додаємо оцет і заливаємо порізану цибулю, залишаємо маринуватися на 30 хвилин

заповнюємо форму

Розбираємо курку на волокна викладаємо на дно форми, солимо, перчимо, робимо майонезну сітку

майонезна сітка

Розкладаємо мариновану цибулю, наносимо сітку

наповнюємо грибами

Нарізаємо печериці дрібними кубиками викладаємо третім шаром салату, придавлюємо ложкою робимо сітку

натираємо яйця

Тремо яйця на крупній тертці викладаємо на гриби, приминаємо, змащуємо

ріжемо морквину

Перерізаємо моркву на кілька частин кладемо в кільце

посипаємо шаром сиру

Завершуємо збірку шаром тертого сиру. Прикрашаємо і відправляємо в холодильник для стабілізації на 3-5 годин

листкове частування

Моє колечко в діаметрі 19 сантиметрів від чого страва вийшла високою і красивою. Після охолодження і настоювання воно відмінно ріжеться на шматки і непогано тримає форму

Салат «смакота» з крабових паличок і плавлених сирків

салат із паличок

Інгредієнти

  • Морквина по-корейськи – 150 гр.
  • Крабові палички – 200 гр.
  • Плавлений сирок – 2 шт.
  • Яйця – 2 шт.

Опис рецепта

зливаємо розсіл

Зливаємо рідину перекладаємо в миску

натираємо яйця

Натираємо в миску яйця

тремо плавлений сир

Підморожуємо сирки в морозилці та спокійно тремо далі

обробляємо крабові палички

Палички не ріжемо, а розділяємо на волокна

заправляємо майонезом

Не солимо і не перчимо, заправляємо майонезом і добре перемішуємо

Салат надзвичайно швидкого і простого приготування, але змітається зі столу найпершим, спробуйте зробити так само, і ви не пошкодуєте