Новорічні свята вже не за горами. Варто вже починати підбирати меню для новорічного столу. Неодмінно всім хочеться здивувати гостей не тільки смаком різних салатиків, а й їх зовнішнім виглядом.
Пропоную Вашій увазі дуже простий салат на Новий Рік у вигляді ялинки. У його складі самі звичайні продукти, які зазвичай є в холодильнику кожної господині.
Новорічний салат
Новорічне меню М’ясні салати Прикраса блюд
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Ковбаса – 100 г + –
- Цибуля ріпчаста – 1/2 шт. + –
- Помідор – 1 шт. + –
- Майонез – 1 ст.л. + –
- Сіль – щіпка або за смаком + –
- Горошок консервований – 1/3 банки + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Насамперед треба поставити яйця варитися.
Потім можна взятися за лук. Його треба очистити і дуже дрібно нарізати.

Потім перекласти цибулю в чашку і залити його окропом. Завдяки окропу, цибулю залишить свою гіркоту.

Перейдемо до ковбаски. Байдуже брати «Салямі», можна взяти будь-яку напівкопчену ковбасу. Її теж нарізати невеликими кубиками.

Помідор помити і теж нарізати кубиками.

До цього часу вже зварилися яйця. Їх треба остудити і очистити. Відокремити білки від жовтків.

Білки, як і попередні інгредієнти, нарізати кубиками. Жовтки натерти на дрібній тертці і поки відкласти їх убік.

Лук, ковбасу, помідор і білки перекласти в одну тарілку. Посолити їх і заправити майонезом.

Перемішати.

Викласти з отриманого салату на тарілці під друге ялинку.

Обсипати ялинку тертим жовтком. Ніжку ялинки залиште як є.

Консервованим горошком обкласти всю ялинку по краях і зробіть з нього ж «гірлянду».

Простий салат на Новий рік готовий! Подавати його в трохи охолодженому вигляді.
Як бачите, все дійсно досить просто, і в той же час дуже красиво.
Смачного!