Медовий торт за 20 хвилин

Медовий торт за 20 хвилин

Для любителів медовиков пропоную приготувати цей медовий торт всього за 20 хвилин. Це не подобу, а повноцінний за смаковими якостями і виду тортик. Невеликий, правда, але хто заважає нам зробити їх два?)))

необхідно:

тісто:

  • Яйце – 1 шт
  • Молоко – 4 ст л
  • Масло рослинне без запаху – 4 ст.л.
  • Мед (рідкий, якщо у вас зацукровані, то розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі) – 1 ст. л.
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. Л.
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Сіль – 1/4 ч. Л.

крем:

крем може бути будь-яким, я пропоную просто варіант

  • Масло вершкове 100 г
  • Згущене молоко (звичайне або варене, варене дасть карамельний присмак) – 2-3 ст. л.
  • ванілін

Сироп для просочення (за бажанням):

  • Вода кіпячёная- 50 г
  • Цукор – за бажанням
  • Бренді (коньяк) – 1 ст.л. (Можна без нього)

Для обсипання і прикраси – бісквітні крихти, горішки – за бажанням.

приготування:

У рідкий мед влити всі рідкі інгредієнти. Перемішати віночком.

Медовий торт за 20 хвилин

Додати цукор і ще трохи перемішати, щоб крупинки цукру підтанули.

Додати всі сухі компоненти. Перемішати.

Медовий торт за 20 хвилин

Вилити в поліетиленовий пакет, вставлений в форму для СВЧ (найкращий діаметр 17 см, висота 6-7 см).

Медовий торт за 20 хвилин

Медовий торт за 20 хвилин

Піч в мікрохвильовій печі 3,5 хвилини на потужності 800 W (при іншій потужності печі або формі для випічки коригувати час – для 700 – 4 хв).

Медовий торт за 20 хвилин

Медовий торт за 20 хвилин

Злегка охолодити, розрізати на 3 коржі.

Поки охолоджується зробити крем.

Приготування крему:

М’яке масло збити міксером і по столовій ложці вливати молоко, постійно збиваючи, до отримання гладкої білої маси.

Крем можна використовувати будь-який: сметанний, Шарлотт і т. Д.

Медовий торт за 20 хвилин

Якщо масло поганої якості, то крем може відійти рідиною.

Медовий торт за 20 хвилин

На кожен корж по 2-3 ст. л кип’яченої води або сиропу.

Промазати кремом.

При прослаіванія можна додати горіхи, чорнослив – все в ваших руках.

Медовий торт за 20 хвилин

Обмазати кремом зверху і обсипати крихтою, горішками або залишити просто так.

Я готувала медовий торт, щоб просто сім’єю чайку попити, тому злегка обсипала боки (крихта залишилася від випічки ЦИХ тістечок), а зверху загладити фігурним скребком.

Добре залишити його постояти на кілька годин.

А якщо ви приберете в холодильник, то за півгодинки перед їжею дістаньте його з холодильника, щоб крем відтанув.

Медовий торт за 20 хвилин

Смачного!