Вся моя родина як гарнір воліє макарони, причому, в будь-якому їх вигляді.
Тому мені всіляко доводиться підключати фантазію і готувати тестові вироби з будь-якими м’ясними або овочевими доповненнями, сьогодні це макарони з курячими сердечками. Виходить таке блюдо, як то кажуть «і дешево, і сердито», до того ж, всі задоволені, так що записуйте рецепт і будьте впевнені – він вас виручить ще ні один раз.
Рецепт приготування макаронів з курячими сердечками
Гарячі закуски з м’ясом Гарніри з макаронів Субпродукти (печінка, нирки, язик, серце) 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Курячі сердечка – 0,5 кг + –
- Макарони «пір’я» – 0,3 кг + –
- Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
- Рослинна олія (для смаження) – 4 ст.л. + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Для початку опрацюємо курячі сердечка: треба позбавити їх від прожилок, плівочок і т.д. Потім розрізати курячі сердечка навпіл і добре їх промити.
Відразу ж налити на сковороду олію і помістити туди сердечка. Посолити на свій смак. Смажити на середньому вогні під закритою кришкою.
В цей час очистити і досить крупно нарізати цибулину.
Поставити варитися «пір’ячко» в солоній воді.
Через 10 хвилин до курячим сердечка на сковороду додати цибулю. Добре розмішати і продовжити смажити під кришкою.
Через наступні 10 хвилин, курячі сердечка готові. Щоб вони не стали «гумовими», треба прибрати сковороду з вогню і дочекатися, поки зваряться макарони.
Зварені «пір’ячко» промити за допомогою друшляка під струменем холодної води.
Потім додати макарони до сердечка і знову поставити сковороду, але вже на повільний вогонь.
Інтенсивно розмішуючи блюдо, підсмажуємо його протягом 5-7 хвилин. Все – курячі сердечка з «пір’їнками» готові!
При подачі можна посипати страву свіжою зеленню.
Смачного!