Лазанья з соусом бешамель

Лазанья з соусом бешамель

Класична лазанья – це неймовірна страва традиційної італійської кухні. Велика кількість інгредієнтів, тонке поєднання овочів і м’яса, приготованих шарами, надають йому ситість і багатство смаку. Така страва прикрасить як звичайний, так і святковий стіл. І точно здивує ваших гостей!

Класичний рецепт приготування лазаньї з соусом бешамель

Лазанья з соусом бешамель – це класичний рецепт італійської страви. А обов’язковим компонентом справжньої лазаньї є, звичайно ж, соус бешамель. Деяким приготування лазаньї здається дуже складним, насправді ж, це під силу кожному. Трохи зусиль, і ви підкорите навіть справжнього італійця!

Лазанья з соусом бешамель

Інгредієнти

  • Лазанья:
  • Яловичина 500 гр.
  • Листи лазаньї готові 1 пачка
  • Бекон 100 гр.
  • Сир Пармезан 100 гр.
  • Морква 1 шт.
  • Селера 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста ½ шт.
  • Молоко коров’яче 50 мл.
  • Червоне сухе вино 5 ст.л.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Масло вершкове 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений ¼ ч. л.л.
  • Сіль морська ⅔ ч.л.
  • Соус:
  • Борошно 40 гр.
  • Масло вершкове 40 гр.
  • Мускатний горіх 1 щіпка
  • Молоко коров’яче 750 мл.

Приготування

  1. Як приготувати лазанью з соусом бешамель у домашніх умовах? Поки ми будемо готувати інгредієнти для лазаньї, поставимо розігріватися духову піч на 180 градусів

    Як приготувати лазанью з соусом бешамель у домашніх умовах? Поки ми будемо готувати інгредієнти для лазаньї, поставимо розігріватися духову піч на 180 градусів.

  2. Для соусу змішаємо розтоплене масло і борошно. Цю суміш обсмажуємо на сковороді кілька хвилин. Молоко підігріваємо, і гарячим додаємо до борошняної суміші. Перемішуємо і продовжуємо смажити до повного розчинення борошна. Після цього вводимо мускатний горіх і знову мішаємо до однорідного стану

    Для соусу змішаємо розтоплене масло та борошно. Цю суміш обсмажуємо на сковороді кілька хвилин. Молоко підігріваємо, і гарячим додаємо до борошняної суміші. Перемішуємо і продовжуємо смажити до повного розчинення борошна. Після цього вводимо мускатний горіх і знову мішаємо до однорідного стану.

  3. Чистимо цибулю та нарізаємо її на невеликі шматочки. Тепер також очищаємо та готуємо морквину

    Чистимо цибулю та нарізаємо її на невеликі шматочки. Тепер також очищаємо і готуємо морквину.

  4. Стебла селери нарізаємо квадратиками

    Стебла селери нарізаємо квадратиками.

  5. Знову підігріваємо сковорідку і на вершковому маслі разом з оливковою будемо обсмажувати суміш із нарізаних овочів. Готові овочі повинні мати золотистий відтінок

    Знову підігріваємо сковорідку і на вершковому маслі разом з оливковою будемо обсмажувати суміш із нарізаних овочів. Готові овочі повинні мати золотистий відтінок.

  6. Додаємо до засмажки фарш із яловичини, його також слід трохи обсмажити

    Додаємо до засмажки фарш із яловичини, його також слід трохи обсмажити.

  7. Томатну пасту розводимо невеликою кількістю води та вмішуємо її в готову масу. На сковорідку виливаємо вино, перемішуємо суміш, додаємо сіль і спеції. Ставимо найменший вогонь і смажимо 20 хв., після чого додаємо 50 мл. молока. Продовжуємо смажити ще 40 хв

    Томатну пасту розводимо невеликою кількістю води та вмішуємо її в готову масу. На сковорідку виливаємо вино, перемішуємо суміш, додаємо сіль і спеції. Ставимо найменший вогонь і смажимо 20 хв., після чого додаємо 50 мл. молока. Продовжуємо смажити ще 40 хв.

  8. Паралельно на іншій сковороді смажимо бекон. Коли бекон готовий перекладаємо його до рагу

    Паралельно на іншій сковороді смажимо бекон. Коли бекон готовий перекладаємо його до рагу.

  9. Тепер беремо форму для випікання і шарами укладаємо макаронні листи, рагу, соус і тертий сир. Так кілька разів, наскільки вистачить продуктів. Останній шар засипаємо сиром. Ставимо в духову піч на 20-30 хв. до готовності

    Тепер беремо форму для випікання і шарами укладаємо макаронні листи, рагу, соус і тертий сир. Так кілька разів, наскільки вистачить продуктів. Останній шар засипаємо сиром. Ставимо в духову піч на 20-30 хв. до готовності.

Смачного!

Як приготувати смачну лазанью з фаршем у духовці

Лазанья з фаршем у духовці – це рецепт неймовірного листкового пирога з м’ясом та овочами. Приготований за особливими італійськими традиціями, він вийде дуже ароматним і стане справжньою окрасою святкового меню. Таку страву оцінять навіть гурмани!

Порції: 8

Час готування: 90 хв.

Інгредієнти:

  • Листи лазаньї – 9 шт.
  • Сир – 350 гр.
  • Борошно – 80 гр.
  • Масло (вершкове) – 80 гр.
  • Часник – 4 шт.
  • Молоко – 800 мл.
  • Фарш – 1 кг.
  • Помідори – 500 гр.
  • Цибуля – 200 гр.
  • Морква – 150 гр.

Процес приготування:

1. Очищаємо цибулю і моркву, промиваємо овочі та нарізаємо цибулю дрібними кубиками, а моркву натираємо на тертці побільше.

Лазанья з соусом бешамель

2. Дрібно покришимо часточки часнику.

Лазанья з соусом бешамель

3. Помідори промиваємо і видаляємо хвостики, потім нарізаємо на шматочки і відправляємо в блендер.

Лазанья з соусом бешамель

4. Усі підготовлені інгредієнти змішуємо на розігрітій і змащеній олією сковороді. Їх будемо добре просмажувати до золотистої скоринки.

Лазанья з соусом бешамель

5. Фарш солимо і додаємо спеції (можна додати будь-які, які ви тільки любите, а також зелень).

Лазанья з соусом бешамель

6. Фарш відправляємо до овочевої засмажки та перемішуємо. Обсмажуємо кілька хвилин, потім перемішуємо і смажимо до повної готовності.

Лазанья з соусом бешамель

7. В окремій ємності (каструлі або кавоварці) топимо масло. Засипаємо в нього молоко і борошно, а також спеції та сіль, розмішуємо, позбавляючись грудочок, і доводимо суміш до кипіння.

Лазанья з соусом бешамель

8. Знімаємо з вогню. Соус для лазаньї готовий.

Лазанья з соусом бешамель

9. Тепер приступимо до основної частини. У ємність для запікання викладаємо листи лазаньї. На них кладемо частину нашої засмажки і заливаємо їх соусом (приблизно 1/3 від усієї кількості), а зверху посипаємо шматочками тертого сиру.

Лазанья з соусом бешамель

10. Знову кладемо листи для лазаньї та повторюємо процедуру.

Лазанья з соусом бешамель

Смачного!

Порада: у класичній лазаньї для фаршу використовують свинину або яловичину. Але дуже смачною виходить і куряча лазанья. Не бійтеся експериментувати!

Покроковий рецепт класичної італійської лазаньї

Класична італійська лазанья – це національний символ італійської кухні. Його неповторний смак знають і люблять далеко за межами Італії.  Приготувати таку лазанью можна і в домашніх умовах, адже спеціальне тісто можна знайти на прилавках магазину. А значить запасіться трохи терпінням, і ви зможете порадувати рідних неймовірним насиченим ароматом!

Порції: 6

Час готування: 40 хв.

Інгредієнти:

  • Фарш (свинина/яловичина) – 600 гр.
  • Соус болоньєзе – 600 гр.
  • Масло вершкове – 65 гр.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Оливкова олія – 2 ст. л.
  • Молоко – 700 мл.
  • Листи лазаньї – 10 шт.
  • Сир – 500 гр.

Процес приготування:

1. У каструлю відправляємо вершкове масло, ставимо на невеликий вогонь і чекаємо, поки воно розтопиться. Потім додаємо оливкову олію і борошно, ретельно перемішуємо, щоб вийшла однорідна консистенція.

Лазанья з соусом бешамель

2. Вливаємо молоко і всипаємо спеції. Залишаємо масу до готовності. За густотою вона має нагадувати нежирну сметану. Соус готовий.

Лазанья з соусом бешамель

3. Розігріваємо пательню, змащуємо її олією і викладаємо фарш, приправлений спеціями та сіллю. Обсмажуємо його кілька хвилин, а потім вводимо соус болоньєзе і смажимо до готовності.

Лазанья з соусом бешамель

4. Духову піч ставимо нагріватися на 180 градусів. Змащуємо форму олією, а поверх вливаємо трохи соусу. Потім викладаємо листи лазаньї. Поверх їх кладемо фарш, а на них тертий сир і знову поливаємо приготованим нами соусом (не шкодуйте соусу, потрібно щоб лазанья вийшла соковитою).

Лазанья з соусом бешамель

5. Наступний шар листів для лазаньї промащуємо соусом і повторюємо: викладаємо фарш, сир і соус зверху. Залишаємо інгредієнти просочитися на 10 хв. Ставимо форму в духовку приблизно на півгодини.

Лазанья з соусом бешамель

Смачного!

Соковита овочева лазанья в домашніх умовах

Овочева лазанья – дуже смачний і соковитий різновид класичної італійської страви. А в сезон збору врожаю просто необхідно приготувати що-небудь незвичайне. Овочева лазанья виходить набагато ніжнішою і не такою калорійною, як м’ясна. Ваші близькі будуть у захваті!

Порції: 9

Час готування: 1 година 20 хв.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 300 гр.
  • Кабачки – 200 гр.
  • Помідори – шт.
  • Перець (червоний і жовтий) – 2 шт.
  • Морквина – 2 шт.
  • Молоко – 600 мл.
  • Борошно – 40 гр.
  • Вершки – 2 ст. л.
  • Масло (вершкове) – 40 гр.
  • Олія (рослинна) – 2 ст.л.
  • Сир – 200 гр.
  • Тісто для лазаньї – 1 упаковка

Процес приготування:

1. Розігріваємо духову піч і змащуємо форму для запікання рослинною олією.

Лазанья з соусом бешамель

2. Овочі миємо, даємо їм підсохнути і нарізаємо невеликими шматочками.

Лазанья з соусом бешамель

3. Суміш з овочів заправляємо вершками, приправляємо спеціями, солимо і відправляємо в духовку запікатися на 10-15 хв.

Лазанья з соусом бешамель

4. Приготуємо соус. На сковорідці розтоплюємо олію, і через ситечко вводимо борошно та розмішуємо. Додаємо молоко і чекаємо, поки суміш закипить. Після цього варимо до загустіння.

Лазанья з соусом бешамель

5. Тісто для лазаньї відварюємо. Для цього кладемо його в миску і зверху заливаємо окропом. Залишаємо до готовності на 10 хв.

Лазанья з соусом бешамель

6. Викладаємо готове тісто в окрему форму. На нього кладемо овочеву суміш і рясно поливаємо її соусом. Повторюємо шар тіста, овочів і соусу. Наприкінці посипаємо тертим сиром.

Лазанья з соусом бешамель

Смачного!

Простий і смачний рецепт лазаньї з фаршем і помідорами

Лазанья з фаршем і помідорами – це справжній гастрономічний шедевр, хоча всі інгредієнти дуже звичні й точно знайдуться в холодильнику. Лазанья з фаршем і помідорами порадує тонкими нотками томату і вишуканим соусом бешамель. Така страва нікого не залишить байдужим!

Порції: 8

Час готування: 50 хв.

Інгредієнти:

  • Фарш (яловичина) – 400 гр.
  • Молоко – 390 мл.
  • Помідори – 5-6 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Цибуля – 100 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Листи для лазаньї – 9 шт.
  • Часник – 2 шт.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Перець, сіль – на смак

Процес приготування:

1. Очищаємо цибулю від лушпиння і нарізаємо її невеликими квадратами. Подрібнюємо часточки часнику. Відправляємо все на сковорідку й обсмажуємо буквально кілька хвилин.

Лазанья з соусом бешамель

2. Додаємо фарш, перемішуємо і прожарюємо близько півгодини.

Лазанья з соусом бешамель

3. З помідорів видаляємо шкірку, нарізаємо їх, приправляємо спеціями і ставимо в духовку тушкуватися на 5-7 хв.

Лазанья з соусом бешамель

4. Приступаємо до приготування соусу. Для цього розтопимо масло, додамо в нього борошно, перемішаємо і наллємо молоко. Залишаємо томиться на маленькому вогні, поки суміш не стане схожою на рідку сметану. Даємо соусу охолонути.

Лазанья з соусом бешамель

5. На деко викладаємо листи лазаньї, а на них укладаємо фарш, потім соус і на завершення – тертий сир. Повторюємо процедуру ще двічі. Ставимо деко запікатися на 20 хв.

Лазанья з соусом бешамель

6. Через 20 хв. виймаємо лазанью, посипаємо її помідорами і знову зверху посипаємо сиром. Ставимо назад у духову піч ще на 20 хв.

Лазанья з соусом бешамель

Лазанья готова до столу! Смачного!

Дуже смачна лазанья з куркою за класичним рецептом

Лазанья з куркою – це смачний варіант класичної італійської страви.  Для того, щоб лазанья вийшла хорошою, зверніть увагу на якість продуктів, особливо тіста і борошна для соусу бешамель. Не полінуйтеся і купіть найкращі інгредієнти. Тоді перед вашим шедевром не встоять навіть справжні італійці!

Порції: 6

Час готування: 60 хв.

Інгредієнти:

  • Макаронні листи для лазаньї – 1 упаковка
  • Куряча грудка – 600 гр.
  • Сир – 300 гр.
  • Томати – 3 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Печериці – 200 гр.
  • Молоко – 1 упаковка
  • Масло – 120 гр.
  • Борошно – 100 гр.
  • Мускатний горіх – 1 шт.

Процес приготування:

1. Курячу грудку помиємо і на обробній дошці нарізаємо на невеликі квадрати.

Лазанья з соусом бешамель

2. Сир натираємо на крупній тертці. Очищаємо і нарізаємо цибулю.

Лазанья з соусом бешамель

3. Кип’ятимо воду і заливаємо нею помідори, залишаємо на півгодини.

Лазанья з соусом бешамель

4. Виймаємо їх із води, видаляємо шкірку і ріжемо на шматочки.

Лазанья з соусом бешамель

5. Нарізану цибулю підсмажуємо до золотистості й додаємо до неї курячі шматочки. Перемішуємо і смажимо 5-7 хв з двох боків.

Лазанья з соусом бешамель

6. Печериці ділимо на маленькі частини. І відправляємо їх на сковороду до готової засмажки. Додаємо сіль і спеції та залишаємо тушкуватися на 15-20 хв.

Лазанья із соусом бешамель

7. У цей час підготуємо соус. У глибоку ємність кладемо вершкове масло, доводимо його до рідкої консистенції. Додаємо борошно і ретельно перемішуємо. Смажимо суміш кілька хвилин, а потім вливаємо молоко і засипаємо мускатний горіх. Розмішуємо і тримаємо на вогні, поки суміш не стане в’язкою.

Лазанья з соусом бешамель

8. Беремо форму, в якій будемо випікати лазанью. Змащуємо її маслом, а потім трохи готовим соусом. Беремо листи для лазаньї та викладаємо їх у форму. Поверх них укладаємо начинку з курки. Тепер викладаємо помідори та сир.

Лазанья з соусом бешамель

9. Зробимо ще один такий шар. Тільки тепер листи рясно змастимо соусом.

Лазанья з соусом бешамель

10. Відправляємо лазанью запікатися в духовку. Витримуємо приблизно півгодини.

Лазанья з соусом бешамель

Готово! Смачного!

Як приготувати лазанью з грибами в домашніх умовах

Лазанья з грибами точно сподобається любителям італійської кухні. Грибна начинка додасть лазаньї абсолютно нового, легкого та вишуканого смаку. Таке оригінальне поєднання інгредієнтів точно здивує всіх!

Порції: 6

Час готування: 1 година 15 хв.

Інгредієнти:

  • Борошно – 590 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Фарш – 350 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Томати – 4 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль, приправа – за смаком
  • Молоко – 450 гр.
  • Вершкове масло -65 гр.
  • Мускатний горіх – 1 шт.

Процес приготування:

1. У глибоку миску розбиваємо яйця і всипаємо 340 гр. борошна. Замішуємо тісто для лазаньї. Якщо тісто буде занадто густим, додаємо воду.

Лазанья з соусом бешамель

2. Фарш обсмажуємо на сковороді.

Лазанья з соусом бешамель

3. Цибулю та моркву нарізаємо дрібними шматочками й обсмажуємо до золотистого відтінку.

Лазанья з соусом бешамель

4. З помідорів видаляємо шкірку, розрізаємо на 4 частини, засипаємо в чашу для блендера і подрібнюємо в кашку.

Лазанья з соусом бешамель

5. Гриби відварюємо та нарізаємо на невеликі квадратики.

Лазанья з соусом бешамель

6. З’єднуємо фарш і овочі, додаємо спеції та сіль. Тушкуємо масу на вогні півгодини.

Лазанья з соусом бешамель

7. Для соусу розтопимо в пательні масло, змішаємо його з борошном і молоком, всипаємо за смаком мускатний горіх та інші приправи. Ставимо на маленький вогонь і тримаємо, поки соус не загусне і стане нагадувати рідку сметану.

Лазанья з соусом бешамель

8. Тісто розкачуємо і ділимо на 4 частини. Укладаємо перший шар на деко, змащуємо його соусом, а зверху кладемо начинку з грибів і фаршу, заливаємо соусом і засипаємо сиром. Повторюємо шари ще 3 рази. Останній шар гарненько засипаємо олією.

Лазанья з соусом бешамель

9. Ставимо лазанью в духовку на півгодини.

Лазанья з соусом бешамель

Смачного!

Лазанья з лавашем, приготована в домашніх умовах

Лазанья з лавашем – це оригінальне виконання класичної італійської страви. Така основа відмінно замінить класичне макаронне тісто і збереже його неповторний смак. Обирайте свою улюблену начинку, додайте до неї помідори або печериці та запрошуйте гостей!

Порції: 6

Час готування: 1 година 10 хв.

Інгредієнти:

  • Лаваш – 5 аркушів
  • Цибулини – 2 шт.
  • М’ясний фарш – 500 гр.
  • Помідори – 700 гр.
  • Борошно – 40 гр.
  • Масло (вершкове) – 40 гр.
  • Молоко – 400 мл.
  • Сир – 150 гр.
  • Приправа, сіль, мускатний горіх – за смаком

Процес приготування:

1. Цибулину чистимо і дрібно нарізаємо. Відправляємо на сковорідку й обсмажуємо до золотистого відтінку. Потім додаємо фарш, перемішуємо, засипаємо приправи та сіль і смажимо хвилин 15-20.

Лазанья з соусом бешамель

2. Помідори нарізаємо на кілька часточок або ж шматочків. І тушкуємо, поки вони не стануть дуже м’якими. Тепер виделкою розминаємо їх, утворюючи однорідну кашку.

Лазанья з соусом бешамель

3. Готові томати вводимо в основну зажарку. Перемішуємо і залишаємо на слабкому вогні, поки не випарується рідина.

Лазанья з соусом бешамель

4. На окремій сковорідці підготуємо соус бешамель. Для цього топимо вершкове масло, змішуємо його з борошном і смажимо 5 хв. Після цього вводимо молоко, трохи тертого сиру і мускатний горіх, солимо і залишаємо на плиті до готовності. Готовий соус має нагадувати сметану.

Лазанья з соусом бешамель

5. Дно дека змащуємо олією, укладаємо перший лист лаваша. Змащуємо його соусом, а зверху укладаємо засмажку, яку знову поливаємо соусом і посипаємо сиром.

Лазанья з соусом бешамель

6. Повторюємо процедуру з усіма листами лаваша. Останній посипаємо сиром трохи більше звичайного.

Лазанья з соусом бешамель

7. Ставимо лазанью в духовку і випікаємо за 180 градусів до готовності, близько півгодини.

Лазанья з соусом бешамель

Час накривати на стіл! Смачного!

М’ясна лазанья в томатному соусі

М’ясна лазанья в томатному соусі – прекрасна прикраса для святкового столу. Це дуже простий варіант класичної лазаньї. Томатний соус добре просочить начинку і зробить її м’якою і ніжною, а значить бешамель можна не додавати. Ваші старання точно будуть оцінені!

Порції: 4

Час готування: 50 хв.

Інгредієнти:

  • Фарш із яловичини – 450 гр.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Перець – 1 шт.
  • Часник – 2 шт.
  • Томатний соус – 800 гр.
  • Кетчуп – 80 гр.
  • Помідори – 350 гр.
  • Винний оцет – 1 ст. л.
  • Спеції, сіль – за смаком
  • Макаронні листи для лазаньї – 1 пачка
  • Сир (рікотта) – 450 гр.
  • Сир (моцарела) – 400 гр.
  • Сир (пармезан) – 100 гр.
  • Олія рослинна – 2 ч. л.

Процес приготування:

1. Фарш із яловичини обсмажимо на сковорідці на рослинній олії.

Лазанья з соусом бешамель

2. Овочі миємо і видаляємо все непотрібне (шкірку, черешки, хвостики, лушпиння). Нарізаємо все на дрібні шматочки. І відправляємо обсмажуватися перець, цибулю та подрібнений часник.

Лазанья з соусом бешамель

3. Тепер змішуємо овочі та фарш і смажимо ще 5 хв.

Лазанья з соусом бешамель

4. Додаємо томатний соус, кетчуп і нарізані помідори. Добре приправляємо засмажку спеціями.

Лазанья з соусом бешамель

5. На форму для запікання викладаємо перший шар аркушів для лазаньї, змащуємо їх нашою м’ясною засмажкою, а зверху посипаємо тертою рікоттою і сиром мацарелою.

Лазанья з соусом бешамель

6. Потім знову кладемо шар із макаронних листів і повторюємо попередній крок. Останній шар добре засипаємо сиром пармезан, накриваємо все фольгою і ставимо запікатися за температури 180 градусів. Випікаємо близько 30 хв. до повної готовності.

Лазанья з соусом бешамель

7. Готову лазанью охолоджуємо 10 хв.

Лазанья з соусом бешамель

Подаємо до столу! Смачного!

Покроковий рецепт приготування лазаньї в мультиварці

Лазанья в мультиварці – це дуже смачний і легкий у приготуванні рецепт італійської страви. Мультиварка відмінно утримує одну температуру і не перегрівається, тому всі шари лазаньї запечуться рівномірно. Вийде просто смакота!

Порція: 6

Час готування: 90 хв.

Інгредієнти:

  • Листи лазаньї – 200 гр.
  • Фарш – 500 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець – 1 шт.
  • Часник – 2 шт.
  • Перець – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Сир – 400 гр.
  • Масло (вершкове) -70 гр.
  • Борошно – 70 гр.
  • Молоко – 400 мл.
  • Мускатний горіх – 1 шт.

Процес приготування:

1. У чаші мультиварки приготуємо соус бешамель. Для цього викладаємо вершкове масло і ставимо на 10 хв., щоб воно розтопилося. Тепер додаємо до нього борошно і добре розмішуємо. Встановлюємо таймер на 5 хвилин і прожарюємо суміш. Після цього вводимо молоко, сир, мускатний горіх і спеції. Встановлюємо смаження на 15 хв., за цей час соус має набути консистенції нежирної сметани. Переливаємо соус у миску.

Лазанья з соусом бешамель

2. Тепер нарізаємо ріпчасту цибулю, морквину і перець. Обсмажуємо суміш до появи золотистого відтінку, а потім додаємо до овочів фарш і смажимо його до повного приготування. Заправляємо приправою і солимо нашу суміш.

Лазанья з соусом бешамель

3. Тепер дно мультиварки вистилаємо спеціальним пергаментом. Укладаємо листи лазаньї так, щоб вони перекривали всю поверхню. І поверх їх кладемо засмажку з овочів і м’яса. Поливаємо все соусом, а зверху посипаємо сиром. Знову викладаємо шари лазаньї та повторюємо весь процес. Останній шар посипаємо сиром найбільш рясно.

Лазанья з соусом бешамель

4. Встановлюємо в мультиварці режим “тушкування” на годину.

Лазанья з соусом бешамель

Дістаємо лазанью і даємо їй охолонути. Готово! Смачного!