Куряча печінка в сметані в мультиварці

І знову у мене рецепт приготування субпродукту, курячої печінки. Готувати я її буду шляхом гасіння в мультиварці. І як я раніше жила без моєї помічниці – мультиварки – розуму не прикладу.

Куряча печінка в сметані в мультиварці

Для приготування курячої печінки в сметані в мультиварці нам знадобиться:

  • 800 грам курячої печінки (можливо трохи більше чи менше, у мене була упаковка саме такої ваги),
  • 1-2 головки ріпчастої цибулі,
  • 10 грам борошна,
  • 100 грам сметани,
  • 1 мультістакан води,
  • сіль,
  • перець,
  • рослинна олія.

Рецепт приготування курячої печінки в сметані в мультиварці.

IMG_6762

Основні інгредієнти: печінку і цибулю

Лук почистити і дрібно порізати.

IMG_6768

У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, викладаємо цибулю. Включаємо режим “випічка” або “жарка” і починаємо обсмажувати цибулю.

IMG_6779

Печінка промиємо, приберемо плівки (якщо є), наріжемо не крупніше. Додамо печінку до цибулі і обсмажити її до тих пір, поки не зміниться колір. У процесі смаження печінку з цибулею потрібно періодично перемішувати.

IMG_6776IMG_6782

Додамо до печінки борошно, перемішати.

IMG_6792

В окремій ємності змішаємо сметану і воду, додати сіль і перець за смаком.

IMG_6785

Заливаємо печінку сметанним соусом, перемішуємо. Закриваємо кришку мультиварки, відключаємо режим випічки, включаємо режим “гасіння” на 1 годину.

IMG_6800

Куряча печінка тушкована в сметані в мультиварці виходить дуже м’яка і ніжна. Подавати готову курячу печінку можна практично з будь-яким гарніром.

Куряча печінка в сметані в мультиварці Куряча печінка в сметані в мультиварці Куряча печінка в сметані в мультиварці

Смачного.