Як смажити заморожені нагетси на сковороді

Як смажити заморожені нагетси на сковороді
Ми знаємо, як їх приготувати зі свіжого курячого м’яса, знаємо з чим подавати, знаємо, що робити, щоб скоринка була, як «злиток золота».

Але не завжди ми чітко можемо відповісти на питання без підказки і поділитися досвідом з іншими – як смажити заморожені нагетси на сковороді правильно? Цьому ми і присвятимо сьогодні свій дорогоцінний час, і разом з вами відповімо на популярні питання в запросной рядку великого інтернету.

Отже, перше питання – що таке «нагетси»? Для тих, хто не знає, це філе курячої грудки в клярі і сухарях, яке обсмажується в маслі. Але спочатку під поняттям «нагетси» розуміли зовсім інше, і лише сто років тому вчений-кулінар дав страві зрозуміле кулінарне визначення «куряче філе в сухарях». Чому ж їх назвали наггетсами? Вся справа в хрусткою засмаженої скоринці.

Як посмажити заморожені нагетси на сковороді?

Смажимо магазинні нагетси на сковороді

Складові

  • Нагетси – 1 упаковка + –
  • Рослинна олія без запаху – к-ть за смаком (для смаження) + –

Приготування заморожених наггетсів на сковороді

Будь то нагетси, куплені в упаковці, або ж взяті на вагу, в будь-якому випадку вони в замороженому вигляді і посмажити їх вже не так просто, як звичайні котлетки.

Але з цим можна успішно впоратися, якщо знати, що потрібно робити.

  1. Наливаємо на поверхню сковорідки масло, нагріваємо його.
  2. Укладаємо в розігріту сковорідку курячі шматочки в сухарях.
  3. Обсмажуємо їх на середньому вогні до красивої хрусткої скоринки.
  4. Потім перевертаємо і до такої ж ступеня обсмаження готуємо з іншого боку.
  5. Ще раз перевертаємо, вогонь зменшуємо до самого мінімуму, накриваємо кришкою, смажимо ще кілька хвилин з кожного боку.

Ось тут-то і пора відповісти на питання: скільки смажити заморожені нагетси на сковороді? Насправді, конкретних часових рамок немає. Все залежить від вашої сковороди, потужності плити і ступеня заморожене вашого продукту. В середньому, час займе від 10 до 15 хвилин.

Який приготувати гарнір до курячим грудкам в паніровці? Тут для вашої фантазії простір не обмежений. Хочете – спагетті, хочете – картопля, а, може, щось зі свого списку бажань. До речі, соуси, наприклад каррі, до засмаженої курочку теж відмінно підійдуть.

Салат «Цезар» з замороженими наггетсами

Як посмажити заморожені нагетси на сковороді ми вже знаємо, але ж нагетси – це не тільки самостійне блюдо, але і компонент хорошого салату. Класичний рецепт цього салату має на увазі наявність курячої грудки.

А що, якщо її замінити нашими наггетсами, які ми вже навчилися вправно смажити? Вийде, без сумніву, смачно.

Складові

  • Нагетси заморожені – 8 шт .;
  • Оливкова олія – ​​для смаження (за смаком);
  • Сухарики – 1 упаковка;
  • Помідори черрі – 3 шт .;
  • Салат листовий – 2 листи;
  • Сир твердих сортів – 100 г;
  • Яйце – 2 шт .;
  • Гірчиця – 1 ст.л .;
  • Часник – 1 зубок.

Як приготувати салат цезар з морожених наггетсами

Як зробити салат «Цезар» зі смаженими наггетсами

  1. Куряче філе в сухарях обсмажуємо на сковороді з оливковою олією з обох сторін до повної готовності, після чого викладаємо їх на паперовий рушник.
  2. Листя салату моєму, нариваємо на шматочки середнього розміру.
  3. Зверху укладаємо нагетси.
  4. Відокремлюємо курячі жовтки від білків. Для соусу нам знадобляться саме жовтки. Їх ми збиваємо в склянці блендера разом з маслом і гірчицею до загустіння. Для оригінального смаку можна додати солоний огірочок або шматочок малосольною оселедця. А особливі гурмани вважають за краще не виключати з соусу обидві добавки.
  5. Поливаємо соусом курячі міні-грудки.
  6. Помідори розрізаємо навпіл, прикрашаємо ними салат.
  7. Посипаємо сухарями і подрібненим на крупній тертці сиром.

Смачного!