Як приготувати млинці з куркою і грибами

Млинці з куркою і грибами
Фірмова страва – це частування, яке нам незмінно вдається і завжди бажано на сімейному столі незалежно від пори року і обставин. Їм можуть бути млинці з куркою, грибами та іншими смаколиками, які можна готувати вдома хоч кожен день, кожного разу злегка оновлюючи базовий рецепт. Наприклад, можна іноді робити коржі нема на пшеничного, а житнього борошна або зовсім обходитися без неї і придумувати різні варіанти улюбленого наповнювача.

Пропонуємо добірку найпростіших і завжди актуальних начинок для домашніх млинців, де в «головних ролях» – курка з грибами. Грибний інгредієнт вибираємо за смаком і можливостям.

Відмінний варіант – перевірені печериці або гливи, вирощені на солом’яному субстраті. Але, звичайно ж, незрівнянний аромат і ніжний смак лісових дарів в поєднанні з вареної м’якоттю домашньої курочки – це незрівняне ні з чим задоволення!

Млинці з куркою і смаженими грибами: базовий рецепт

Рецептура приготування передбачає заміс на молоці. При його непереносимості або з метою зменшення в страві калорій можна замінити його такою ж кількістю мінеральної води з газом.

Якщо яйця – великі, в тісто в розрахунку на порцію кладе 1 штуку, якщо ж категорії С1 або С2 – можна і 2 штуки. Борошно може бути і першосортна.

Інгредієнти для Блинцов

  • Молоко – 0,5 л;
  • Яйця курки – 2 шт .;
  • Борошно (в \ с) – приблизно 1 ст .;
  • Цукор – 0,5 ст.л .;
  • Сіль – 1/3 ч.л .;
  • Масло соняшнику (неароматно) – 1-2 ст.л .;
  • Шматочок сала (несолоного).

Продукти для начинки

  • Грудина курки – 300 г;
  • Гриби – 150 г;
  • Лук-ріпка середня – 1 шт .;
  • Пісне масло – 2 ст.л .;
  • Сіль, перець – на смак.

Млинці з куркою і смаженими грибами - класичний рецепт

Як приготувати покроково смачні млинці з куркою і грибами

  1. Спочатку візьмемося за наповнювач: він буде остигати, а ми – піч млинці.
  2. Отже, промиваємо куряче м’ясо, кладемо в каструлю, заливаємо водою до повного занурення і відправляємо на вогонь.
  3. Окремо варимо грибочки, попередньо помивши їх. Якщо вони «прийшли» з лісу, перший бульйон (5-хвилинної готовності) бажано злити, потім знову залити їх і доварювати протягом півгодини, не забувши посолити.
  4. Зварене м’ясо і грибнийкомпонент охолоджуємо і дрібніше.
  5. Моєму-чистимо і ріжемо цибулину, а потім тушкуємо до м’якості на маслі.
  6. З’єднуємо всі продукти воєдино, трохи присмачуємо перцем і залишаємо начинку остигати.
  7. Тепер – млинці. Збивши яйця з сіллю і цукром, підсипає потроху борошно, а потім розбавляємо густу «кашку» злегка нагрітим молоком (водою). Останній штрих – масло: його розмішуємо і відразу ж приступаємо до смаження.
  8. Під перший млинець сковороду (вітається товсте дно) змащуємо салом. Коли на столі виросте акуратна стопка млинців, наповнюємо їх готової начинкою.

Подавати приготовані своїми руками млинці з куркою і грибами потрібно, злегка підрум’янивши їх на сковороді, змащеній маслом (вершковим або з оливок). Відмінне доповнення – сметана або домашній майонез.

Гостра начинка для млинців по-домашньому з курки і грибів

Любителям гостренького пропонуємо приготувати і скуштувати оригінальні млинці з копченою куркою і маринованими грибами-печериці. Млинці готуємо так само, як в першому випадку.

Складові

  • М’ясо курки копчене – 300 г;
  • Печериці – 150-200 г;
  • Сир (будь-який твердий сорт) – 100 г.

Як приготувати млинці з куркою і грибами

Приготування домашніх млинчиків з куркою, грибами і сиром

  1. Знімаємо шкірку з м’яса і відокремлюємо його від кістки (якщо є), ріжемо дрібно.
  2. З грибів відціджуємо маринад і теж дрібніше.
  3. За допомогою терки перетворюємо сир в стружку.
  4. Всі складові наповнювача з’єднуємо і кладемо всередину Блинцов, повністю загортаючи її всередину.

Пікантні млинці з копченою куркою і грибами можна запекти в духовці, присипавши зверху залишками сиру, або ж підсмажити на сковороді до рум’яності.

Домашні млинці з смаженими грибами: сільський рецепт

Домашні млинці з смаженими грибами - сільський рецепт

Складові

  • М’ясо птиці – близько 300 г + –
  • Печериці або гриби-гливи – 200 г + –
  • Твердий сир – 100 г + –
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
  • Морквина невелика – 1 шт. + –
  • Сметана жирна – 50 г + –
  • Масло вершкове – 50 г + –
  • Сіль – щіпка + –
  • Перцева суміш – на кінчику ножа або за смаком + –

Як зробити вдома смачні млинці з курячими грудками і грибами

 Любителям ситних страв пропонуємо покуштувати млинці зі смаженою на олії курячими грудками і грибочками.

  1. З цибулини знімаємо лушпиння і дрібніше соковиту м’якоть ножем.
  2. Чистимо моркву і трьом.
  3. Відправляємо овочі на сковороду з розплавленим маслом. Коли вони размягчатся, додаємо добре подрібнені сирі куряче філе і грибки. Смажити все потрібно близько чверті години.
  4. Перед додаванням половини тертого сиру солимо-перчимо начинку і відставляємо.

Остиглий наповнювач ділимо на порції і загортаємо в млинцеві коржі, приготовлені за базовим рецептом. Їх викладаємо на змащене залишками масла деко, обмазуємо сметаною, притрушуємо другою частиною сирної стружки і – в духовку.

Потримавши близько 15 хвилин, виймаємо і – відразу на стіл, на обід або вечерю.

Улюблені яєчні млинці з куркою і грибами

Наостанок – ще один оригінальний рецепт. Цього разу пропонуємо сфабрикувати млинці на яєчній основі і загорнути в них ніжну начинку.

Складові

  • Яйця курячі (великі) – 4 шт .;
  • Борошно – 1-2 ст.л .;
  • Молоко – 1 ст .;
  • Сіль-1 ч.л .;
  • Цукор – 0,5 ч.л .;
  • Філе курки і гриби – по 350 г;
  • Сир (твердий будь) – 100 г;
  • Цибулина середнього розміру;
  • Масло оливок або соняшнику – 2-3 ст.л .;
  • Перець чорний – 1/3 ч.л.

Як зробити вдома млинці з курячими грудками і грибами

Випікання домашніх яєчних млинців з курячо-грибною начинкою

  1. У глибоку ємність розбиваємо яйця, солимо, підсолоджувати їх і гарненько вспенивающем міксером. Додаємо борошно, розбавляємо молоком і ще раз збиваємо.
  2. З отриманої маси печемо 4-5 яєчних млинчика.
  3. Щоб отримати начинку, м’ясо варимо, а гриби і цибулю (порізавши кубиками) прожарюємо в маслі. Курятину ріжемо, з’єднуємо з іншими продуктами, перчимо, присаливаем, додаємо потертий сир (половину).
  4. Розкладаємо наповнювач по млинців, загортаємо їх так, щоб повністю приховати вміст.

Викладаємо готові вироби в форму, змастивши дно маслом, присипаємо залишками сирної крихти – і в духовку. Виймаємо, коли сир починає тягнутися. Подаємо частування гарячим.

Ми запропонували всього кілька варіантів того, як можна по-справжньому смачно зробити і подати улюблене блюдо. Традиційні млинці з куркою і грибами в домашньому виконанні завжди бажані і ніколи не набридають. Тим більше – завдяки різноманітності способів приготування і поєднання базових продуктів …