Традиційно прийнято готувати макарони по-флотськи з фаршем. Я теж дуже часто так роблю. Але ось недавно мені захотілося чогось не стандартного. У холодильнику лежали курячі сердечка. І я подумала, а чому б і ні? Чому б не зробити фарш для макаронів по-флотськи з курячих сердечок? Придумано-зроблено. Вийшло дуже смачне блюдо, нічим не поступається класичним макаронів по-флотськи.
Для приготування макаронів по-флотськи з курячими сердечками за рецептом нам знадобиться:
- 500 грам макаронів, найкраще, на мою думку, для цього підійдуть макарони типу спіральки, півнячі гребінці, черепашки,
- 700 грам курячих сердечок (можна взяти більше або менше, але у мене було саме стільки),
- 1 головка ріпчастої цибулі,
- 150 грам вершкового сирного сиру,
- сіль,
- перець.
Рецепт приготування макаронів по-флотськи з курячими сердечками.
Курячі сердечка вимиємо під проточною водою і перекрутити на м’ясорубці.
Лук почистити і також перекрутити на м’ясорубці разом з сердечками.
У глибоку сковороду наллємо трохи рослинного масла і викладемо вийшов фарш з курячих сердечок і цибулі. Посолити за смаком. Я більше не додавала ніяких приправ, але тут можна і поекспериментувати.
Обсмажити фарш з сердечок на середньому вогні до готовності, періодично його перемішуючи. Для більш швидкого і рівномірно приготування фаршу сковороду можна накривати кришкою.
Відваримо макарони до готовності в підсоленій воді.
Викладемо макарони до фаршу з курячих сердечок, сюди ж додамо вершковий сир. Добре перемішати.
Розкладаємо макарони по-флотськи в порційні тарілки і подаємо до столу. Смачно!
Смачного.