Думаю, у кожної господині бувають такі часи, коли холодильник напівпорожній і зовсім не радує великою кількістю продуктів.
Але навіть в такій ситуації, практично нічого не маючи під рукою, можна приготувати смачну страву, наприклад, засмажкою з ковбаси на вечерю – прекрасний варіант вечірнього перекусу. На її приготування у вас піде не більше 10 хвилин, зате блюдо вийде ситним, смачним і дуже апетитним на вигляд.
Приготування засмажкою з ковбаси: рецепт до вечері
Ідеї для вечері Гарячі закуски з м’ясом
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Ковбаса – 100 г + –
- Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
- Помідори – 100 г + –
- Рослинна олія – 5 ст.л. + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Ковбасу для засмажкою можна взяти будь-яку, який ви маєте в своєму розпорядженні. Але краще, звичайно, підійде напівкопчена. Можна навіть використовувати обвітрену ковбасу. Очистити її і нарізати невеликими кубиками.

Лук очищаємо і теж нарізаємо невеликими кубиками.

Наливаємо олію на сковороду і нагріваємо його. Кладемо на сковороду ковбасу і цибулю. Смажити все це потрібно на середньому вогні протягом 5 хвилин.

За цей час готуємо помідори. Для цього їх треба спочатку промити, потім нарізати кубиками. До речі, помідори можуть бути навіть перестиглі, нічого страшного.

Коли зазначені 5 хвилин минули – додаємо на сковороду помідори і все подсаливаем. Вміст сковороди добре перемішуємо і продовжуємо смажити ще 5 хвилин. Кришку сковорідки не закриваємо!

Через 5 хвилин, засмажкою з ковбаси готова.

Таку зажарку з ковбаси можна подавати до будь-яких гарнірів. Але так як у нас сьогодні бюджетний варіант вечері, то просто відварити гречану крупу.
Якщо у вас є зелена цибуля, листя салату або відварені яйця, то їх при подачі можна покласти на тарілку поряд з ковбасної засмажкою.
Як бачите, з ковбаси виходить красива і смачна засмажкою, яка поєднується з будь-яким гарніром.
Приємного вам апетиту!