Який смак у кабачка? Власне – майже ніякої, але він здатний дивним чином ставати тим, з чим ви його готуєте. Цей суп дуже простий, але він зовсім простак. Легкий і ніжний, з сирним смаком і пряним ароматом каррі.
необхідно:
- Кабачкі- 1 кг
- Сир плавлений – 50 г
- Цибуля – 1 середня цибулина
- Часник – 1 зубок
- Каррі – ¼ ч.л (якщо дуже любите каррі – покладіть більше)
- Сіль за смаком
- Масло вершкове – 1 ч.л.
приготування:
Очистити і нарізати овочі.
Прямо в каструлі обсмажити на вершковому маслі нарізані цибулю і часник до м’якості.
Додати нарізані кабачки і злегка обсмажити разом з цибулею без додавання рідини.
Залити водою (можна бульйоном, але мені подобається і з водою).
Покласти сир (краще використовувати сир у ванні – він краще плавиться, якщо берете брикетик, то натріть його попередньо на дрібній тертці).
Варити до повної готовності кабачків.
Додати каррі.
Пюріровать можна занурювальним або стаціонарним блендером.
При подачі посипати сухариками. Я не стала класти зелень, мені здалося, що вона буде змагатися з тонким ароматом цього супу.
Смачного!