Дуже приємний салат для любителів контрастних солодко-солоні поєднань. Ізюм тут більш ніж доречний. Коли вперше спробувала, була, зізнатися, здивована, а потім думала, чому мені ніколи не приходило в голову додавати родзинки в салати, адже це дуже смачно! Чи не салат, а справжній феєрверк смаку – то солоненьке сир, то солодкий родзинки, то хрусткий сухарик.
необхідно:
- Філе куряче відварне – 2 полуфіле (тобто від однієї середньої курки)
- Кукурудза – 1 банка
- Сир – ок.200 г
- Ізюм – 0,3-0,5 склянки
- Сухарики білі для подачі
- Майонез для заправки – ок.150 г
- Сіль за смаком
приготування:
Філе і сир нарізати кубиками.
Злити рідину з кукурудзи. Я залишаю трохи, щоб розбавити нею майонез, так соковитіше.
Ізюм промити і на хвилинку-другу замочити у воді.
У мене був досить великий родзинки.
Змішати все і заправити салат майонезом, який попередньо змішати з невеликою кількістю рідини з кукурудзи. Або в уже заправлений салат влити кілька ложок.
Посолити за смаком, з огляду на солоність сиру.
При подачі посипати салат білими сухариками.
Смачного!