Салат «Помилковий опеньок»

Салат «Помилковий опеньок»

В описі до цього салату було заявлено, що він має виражений смак грибів при їх відсутності в складі. Звичайно, мені стало цікаво. Про свої враження я напишу в кінці рецепта.

необхідно:

Пропорції приблизні, можна сміливо змінювати їх на свій смак.

  • М’ясо куряче (відварне або смажене) – 200 г
  • Морква сира – 1 шт середня
  • Лук – 2 шт. середніх
  • Огірки солоні – 2-3 шт.
  • Майонез – ок.100 г
  • Масло для смаження
  • Сіль, перець, зелень – за смаком

приготування:

Цибулю нарізати кубиками й обсмажити.

Салат «Помилковий опеньок»

Моркву натерти на крупній тертці і додати до зарум’яниться цибулі.

Салат «Помилковий опеньок»

Куряче м’ясо подрібнити і додати в обсмажуванні, трохи обсмажити все разом.

Салат «Помилковий опеньок»

Салат «Помилковий опеньок»

Вимикаємо вогонь, даємо охолонути.

Огірки нарізати кубиками.

Салат «Помилковий опеньок»

Додати до обсмаженою овочам і м’ясу.

Салат «Помилковий опеньок»

Заправити майонезом, посолити за смаком.

Салат готовий!

Тепер про смак.

Скажу так: якщо знаєш, що грибів там немає, то мозок явно відчуває продукти, які в складі є.

Якщо ж цього не знати, то грибний присмак дійсно присутній.

Мої домашні, дегустувати наосліп, підтвердили цей факт. Рекомендую вам провести цей експеримент 🙂

Смачного!

Салат «Помилковий опеньок»