Ці популярні напівфабрикати є в морозилці у кожного: про всяк випадок, на чорний день або якщо буде лінь готувати, чи не так? Але домашні завжди смачніше магазинних, особливо, якщо приготовлені пельмені з майонезом, а як їх зробити – ми як раз і розповімо вам сьогодні. Витратьте небагато часу і наповніть морозилку заготовками про запас, тоді у вас завжди буде, що зварити, якщо домашні раніше повернуться з роботи.
Пельмені з майонезом: рецепт правильного тесту
Складові
- Борошно пшеничне – 1 кг + –
- Яйця курячі – 2-3 шт. + –
- Майонез – 180 г + –
- Рослинна олія без запаху – 0,5 ст. + –
- Сіль – 1 ст.л. + –
- Вода – 1,5 ст. + –
Як приготувати тісто для пельменів на майонезі
Це тісто не просто дуже смачне, але ще і універсальний. Його можна використовувати не тільки для виготовлення пельменів, але і для вареників, чебуреків та іншої випічки з ситної начинкою.
- Не повірите, але приготування тіста дуже просте: беремо глибоку миску, висипаємо в неї борошно, потім – всі інші компоненти (в якому порядку -разніци немає).
- Перемішуємо нашу суміш звичайним міксером. Консистенція повинна вийти дуже м’якою і приємною на дотик – і ніяких секретів!
Читайте ще схожі записи:
Пельмені в мікрохвильовій печі
Як використовувати майонезну тісто
Ви можете зробити абсолютно будь-яку начинку з рубаного м’яса або навіть фаршу: свинячого, яловичого, курячого і навіть рибного.
Потім пельмені можна зварити, посмажити або запекти в духовці – рецепт з майонезом підходить для будь-якого способу приготування домашніх напівфабрикатів.
Але одними пельменями справа не обмежується. Ви можете зробити вареники з начинкою з грибів, картоплі, сиру або ягід. А ще шалено смачними виходять чебуреки – варто хоча б один раз їх спробувати!
Тому можна з упевненістю сказати, що тісто для пельменів на майонезі виходить просто універсальним – на будь-який випадок життя, так би мовити.