Якщо ви ще не знаєте, то тепер вже дізналися 🙂 що печінка дуже добре поєднується з яблуками. Шматочки яблука замінюють кисло-солодкий соус, роблять печінку ще більш ароматною. Приготуйте печінку з яблуками, це дуже просто.
необхідно:
- Печінка куряча – 500 г
- Яблука кислих сортів – 2 шт
- Цибуля – 1 шт
- Масло для смаження
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
приготування:
Яблуко нарізати, не очищаючи шкірку. Шкірочка утримає шматочки цілими. Насіння, природно, видалити.
Обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки.
До яблук додаємо цибулю, нарізану півкільцями.
Продовжуємо смажити, акуратно помішуючи, до готовності лука.
Прибираємо цибулю з яблуками на окрему тарілку.
У тій же сковороді, де смажили яблука з цибулею, обсмажуємо печінку, яку нарізайте, як вам більше подобається – крупно або дрібніші.
Коли печінка перестала виділяти червоний сік, повертаємо на сковороду яблука з цибулею.
Додаємо сіль і перець, обережно перемішуємо, намагаючись зберегти шматочки яблука цілими.
Накриваємо кришкою і Томім хвилин 5.
Подаємо печінку з яблуками з гарніром на ваш смак.
Смачного!