Несолодкі начинки для млинців

Несолодкі начинки для млинців
Страви, якими можна побалувати свою рідню і порадувати гостей на свята, необов’язково повинні складатися з заморських делікатесів. Відмінною закускою до «біленької» або ж смачним частуванням до чаю можуть стати і добре відомі млинці в тандемі з різними несолодкими начинками. Що саме загорнути в спечене на сковороді тісто – підсмажені і подрібнені тельбухи або тушковані овочі, – підкажуть фантазія і кулінарне чуття.

Начинок для млинців наслідках існує, напевно, не менше, ніж самих господинь. Та й продуктів зараз стільки, що в пору загубитися. Тому вирішувати, чим же можна нафарширувати млинці, слід за обставинами і виходячи з можливостей власного гаманця. Так, якщо дозволяють фінанси, немає потреби довго роздумувати, ніж можна начинити наші млинців коржі, і просто наповнити їх лососевої ікоркою – як то кажуть, просто і зі смаком.

Більш скромний, але абсолютно безпрограшний варіант – начинка з печінки або м’яса. У пісні ж дні можна і про капусту згадати, і про грибочки.

Традиційна м’ясна начинка для млинців

Цей рецепт простий донезмоги, і так само популярний, адже гарне м’ясо, як і марочне вино, не вимагає доповнення. Воно добре само по собі!

Складові

  • М’ясне філе – 300 г;
  • Цибулина середніх розмірів – 1 шт .;
  • Шпик (сало) – 50 г;
  • Масло вершкове – 1 стол. л .;
  • Сіль і перчик мелений – за смаком.

Традиційна начинка для млинців з м'яса

Як швидко приготувати м’ясну начинку

  1. Філе миємо, ріжемо на невеликі шматочки і – в м’ясорубку або комбайн, щоб отримати фарш.
  2. Слідом за м’ясом відправляємо туди сало і цибулину, також порізавши перед цим.
  3. Далі приправляем все перчиком, присаливаем і заважаємо, поки майбутня м’ясна начинка не стане однорідною.
  4. На сковороді топимо масло, кидаємо фарш. Гасити його слід недовго: спочатку – без кришки, не забуваючи заважати, а потім, за 5 хвилин до кінця, – під накриттям. Загальний час готування – хвилин 15.

Поради смачною начинки

  • М’ясо може бути будь-який, але краще – соковита свинина. Якщо ж вибір припав на курятину, то це не повинна бути грудка – вона занадто суха.
  • Щоб начинка для млинців з м’яса вийшла соковитою, при тушці можна додати в неї пару столових ложок води або ж додатково – 1 стол. л. масла вершкового. Якщо м’ясо у нас жирне, сало можна і не класти.
  • Готувати подібну м’ясну начинку можна з повністю готового вареного філе. Його точно так же перемелює, присмачуємо спеціями, злегка підсмажуємо на сковороді з маслом для додання соковитості.

Сільський варіант млинцевій начинки

Чим можна нафарширувати млинці
складові

  • Свинина – 300 г + –
  • Варена гречка – 1 повний стакан + –
  • Лук-ріпка середнього Рамер – 1 штука + –
  • Рослинна олія – ​​2 ст. л. + –
  • Сіль – третина чайної ложки або по смаку + –
  • Чорний перець порошкоподібний – 1 ч. Л. + –

Покрокове приготування начинки для тонких млинців

Начинка з м’яса придбає зовсім інше смакове звучання, якщо в неї додати гречку. Вийде такий собі сільський варіант.

  • М’ясо варимо, а потім подрібнюємо.
  • Додаємо в начинку варену гречку.
  • У сковороді на олії пасеруємо почищений і порізаний цибулька. Як це зробити швидко і без сліз розповість і покаже наш шеф повар.

  • Додавши до цибулі м’ясо і гречку, все злегка прожарюємо.
  • Якщо маса виходить сухувата, зробимо її більш соковитою за допомогою 1-2 стіл. л. м’ясного бульйону, який залишився після варіння філе.
  • Не забуваємо про сіль і перці – вони додадуть м’ясної начинці для млинців смак.

Улюблена начіночку для млинців з печінки і овочів

Одна з найпопулярніших наслідках начинок для млинців – з печінки. Бажано брати курячу – вона і ніжніше, і соковитіше. Можна використовувати і яловичу, а ось свинячу залишимо для інших цілей.

інгредієнт

  • Печінка – 300 г;
  • Морквина – 1 коренеплід;
  • Цибулина велика – 1 шт .;
  • Масло соняшнику без запаху – 2-3 ст. л .;
  • Сало несолоне – 50 г;
  • Сіль і перчик.

Готуємо начинку для млинців з печінки

Приготування ліверної начинки для тонких Блинцов

  1. Перш за все, займемося печінкою. Її моєму, ріжемо на шматки розміром 5х5 см (можна більше) і кладемо в каструльку з водою.
  2. Туди ж відправляємо і почищену моркву, варимо все до м’якості. Перевірити готовність можна ножем або ж виделкою.
  3. Цибулину обчищаємо, дрібніше і смажимо на олії.
  4. Тепер печіночку, моркву, цибулю і сало, порізане шматочками, дрібніше на м’ясорубці.
  5. Все перемішати, посолити-поперчити – і начинка для млинців з печінки готова.

Млинцева пісна начинка з солоних грибів

В пост багато продуктів – під забороною. Ось і доводиться ламати голову над тим, чим же можна нафарширувати пісні млинці. Звичайно ж, начинкою з грибів – вона і смачна вона, і ароматна! Така пісна начинка – практично рівноцінний замінник скоромної.

Складові

  • Солоні грибочки (маслюки, лисички, боровики) – 0,5 кг;
  • Олія – ​​2 ст. л .;
  • Лук-ріпка – 1-2 шт .;
  • Мелений перець – 1 ч. Л.

Пісна начинка для млинців з грибів

Як зробити пісну начинку для наслідках млинців, покрокове приготування

  1. Грибочки потрібно спочатку промити, щоб видалити зайву сіль.
  2. Якщо вони до того ж ще й гострі, то доведеться залити їх водою і залишити так на 1-1,5 години, щоб видалити оцет.
  3. Далі виймаємо їх, кидаємо на друшляк, щоб віддали зайву вологу, а потім ріжемо.
  4. Смажимо їх в гарненько розігрітій сковорідці на олії.
  5. Окремо пасеруємо чищений і подрібнений цибулька, а готовий з’єднуємо з грибною начинкою.
  6. Чи не солимо, так як вона вже містить в собі сіль. А ось поперчити потрібно.

Домашня проста начинка для Блинцов з капусти

Ще один різновид пісної борошна начинки – з капусти. У дні, коли заборон на скоромну їжу немає, в капустяну начинку можна додати рубані варені яйця – вийде неймовірно смачно!

Складові

  • Капуста свіжа – невелика головка до 1 кг;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт .;
  • Томат – 4-5 ст. л .;
  • Масло соняшнику – 3-4 ст. л .;
  • Сіль і перчик – по 1 ч. Л.

Начинка з капусти для млинців

Приготування капустяної млинцевій начинки

  • Миту і обсушену капустяну головку ріжемо дрібно-дрібно. Можна скористатися допомогою спеціальної дошки-шатковкі. Як зробити це вручну за допомогою ножа покаже і розповість наш шеф повар.

  • У сотейник з товстим дном, розігрів його гарненько, ллємо олію і викладаємо капусточку.
  • Тушкуємо, додавши пару ложок води і накривши, на несильному вогні.
  • Коли капуста почне розм’якшуватися, додамо в неї порізану полуколечкамі цибулька і томат.
  • Солимо-перчимо вже в самому кінці.

Виявляється, ось ще чим можна фарширувати млинці в пост – начинкою з капусти! Загалом грибна, м’ясна, капустяна начинки – це тільки найпопулярніші варіанти того, чим можна начинити млинці, коли гості – на порозі, а в холодильнику немає ніяких особливих делікатесів. Головне – включити фантазію! ..