Млинці з сьомгою

Млинці з сьомгоюМлинці з сьомгою – це не тільки ситно, але і неймовірно смачно! Завдяки такій вдалій начинці найпростіші млинці перетворюються на справжнє святкове блюдо, адже сьомга по праву вважається «царської» рибою!

В даному випадку для рецепта можна застосувати стандартні тоненькі млинці на молоці або ж традиційні млинці на дріжджах. Основу страви вибирайте на свій розсуд, адже поєднуватися з такою смачною начинкою відмінно будуть будь-які млинці!

Складові:Млинці з сьомгою

Для млинців:

  • молоко – 0,5 л;
  • сіль – пучку;
  • яйця – 2 шт .;
  • цукор – 1 ст. ложка;
  • сода – ½ ч. ложки;
  • рослинне масло – 2 ст. ложки;
  • борошно – 250 г.

Для начинки:

  • сьомга слабосолона – близько 300 г;
  • яйця – 2 шт .;
  • кріп (за бажанням) – 2-3 гілочки.

Млинці з сьомгою рецепт з фото крок за кроком в домашніх умовах

Як зробити млинці з сьомгою і яйцем

  1. Молоко злегка підігріваємо – рідина повинна бути теплою, але не гарячою. Кидаємо сіль, цукор і вбиваємо два сирих яйця.Млинці з сьомгою
  2. Збиваємо масу до однорідності, використовуючи міксер або простий віночок.Млинці з сьомгою
  3. Поступово просіюємо до молочної масі суміш борошна і харчової соди. Позбавляємося від борошняних грудок за допомогою міксера / віночка і добиваємося отримання однорідного складу. Заключним етапом вливаємо олію з нейтральним ароматом, перемішуємо.Млинці з сьомгою
  4. Отримане тісто набираємо ополоником і виливаємо на розпечену поверхню, повертаючи сковороду і розподіляючи млинцевий склад тонким шаром по всій площі. Як тільки низ зарум’яниться, перевертаємо млинець і витримуємо на вогні ще 20-30 секунд. Свіжоспечені млинці, знявши зі сковороди, бажано відразу промащувати вершковим маслом, щоб пом’якшити краю.Млинці з сьомгою

    Як зробити начинку для млинців з сьомгою

  5. Яйця відварюємо близько 10 хвилин в киплячій воді. Остудивши і очистивши, нарізаємо дрібними кубиками.Млинці з сьомгою
  6. Рибу шаткуємо такими ж шматочками. До речі, для приготування млинців відмінно підійде сьомга, засоленная самостійно за рецептом, описаного тут.Млинці з сьомгою
  7. Змішуємо рибу з яйцями, за бажанням додаємо дрібно порубаний кріп. У заправці така начинка не потребує, адже сьомга і так досить соковита.Млинці з сьомгою

    Як загорнути млинці з сьомгою

  8. На велику тарілку поміщаємо один млинець. Викладаємо начинку (приблизно 2 ст. Ложки) ближче до низу.Млинці з сьомгою
  9. Прикриваємо начинку нижньою частиною млинця (як показано на фото).Млинці з сьомгою
  10. Бічні сторони млинчика з’єднуємо в центрі.Млинці з сьомгою
  11. Беремо нижню частину з начинкою і підвертаємо до верху, отримуючи повністю закритий млинцевий «конвертик». За таким принципом звертаємо інші млинці.Млинці з сьомгою
  12. Млинці з сьомгою готові! Подавати їх краще всього злегка підігрітими в супроводі свіжої зелені і ароматного чаю.Млинці з сьомгою

Смачного!