Цей рецепт прийшов до нас зовсім недавно, секрет його успіху і популярності полягає в використанні приправ з ароматними прованськими травами.
Маггі курка по-французьки – це курка, тушкована в молоці з прянощами, але, не дивлячись на таке вишукане назва, блюдо готується досить легко і швидко, головне – мати приправу Маггі «Курка по-французьки». Не відкладайте приготування даного частування на потім, адже його прекрасним смаком можна насолодитися вже сьогодні.
Як гасити Маггі курку по-французьки на сковороді
Гарячі закуски з м’ясом Курка 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Куряче філе – 0,5 кг + –
- Морква – 1 шт. + –
- Молоко – 1 ст. + –
- Рослинна олія – 4 ст.л. (Для смаження) + –
- Приправа Маггі «Курка по-французьки» – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Почнемо з моркви, оскільки її на сковороду відправимо першої. Морква потрібно попередньо помити і натерти на крупній тертці.
Філе курки нарізати тонкою соломкою.
У сковорідку налити олію і розігріти його, потім відправити в сковороду моркву. Смажити її потрібно на середньому вогні протягом 3 хвилин.
Через три хвилини відправити до моркви куряче філе, продовжити смажити ще 3-5 хвилин.
Коли курка трохи підсмажиться – треба додати в сковороду стакан молока.
Треба дочекатися, коли молоко закипить, а потім додати в сковорідку пакетик приправи Маггі «Курка по-французьки».
Добре все перемішати, щоб не було грудочок. Накрити сковороду кришкою і зменшити вогонь. Гасити на маленькому вогні протягом 15 хвилин.
Через зазначений час Маггі курка по-французьки буде готова!
Подавати це смачне і незвичайне блюдо можна з будь-яким гарніром на ваш смак.
Смачного!