Курка з розділу «простіше нікуди», але від цього вона не стає менш смачною. Можна вранці намазати спеціями, а ввечері дуже швидко запекти. Можна одночасно встановити зверху решітку-пароварку, в яку покласти картоплю – смачну вечерю «одним махом» вам забезпечений :))
Рецепт для Мультиварки Panasonic SR-TMH 18.
необхідно:
- Курка (в мене стегенця) – близько 1 кг
- Спеції – за смаком (у мене сушений часник, чебрець, паприка)
- Сіль за смаком
- Олія – 2 ст. л.
приготування:
Шматки курки обмазати сіллю і спеціями. Можна додати крапельку масла, щоб спеції краще розподілялися.
Покласти курку шкірою вниз в чашу мультиварки, попередньо налив туди масло.
Закриваємо кришку і виставляємо час 40 хв (в Панасонік за замовчуванням).
Хвилин через 20, коли низ підрум’яниться, перевернемо і допечём її.
Якщо ваша курка розміром побільше, то час трохи скорегувати.
Смачного!
ТУТ ще один простий спосіб приготувати курку в мультиварці.