Здавалося б – навіщо ще й в рукаві, якщо мультиварка і так не висушує страви. Є, як мінімум, одна причина – абсолютно чиста чаша мультиварки. За смаком великої різниці не побачила, але якщо раптом немає бажання відмивати мультиварку, то можна скористатися і цим способом.
Я готую в мультиварці Panasonic SR-TMH 18.
необхідно:
- Курка (будь-які частини, у мене стегенця) – 600-700 г
- Картопля – 7-8 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль, спеції – за смаком
- Рослинна олія – 1 ч.л.
приготування:
обов’язково: 1 ч.л. рослинного масла вилити в рукав і розподілити його, змастивши пакет зсередини.
Курку посипати спеціями, посолити, покласти в пакет шкіркою вниз.
Овочі почистити, нарізати скибочками, посолити і присипати спеціями.
Укласти овочі зверху курки.
Зав’язати пакет або рукав.
Пакет для запікання покласти в чашу мультиварки.
Зверніть увагу, якщо готуєте в пакеті, то покладіть його так, щоб зав’язана частина була з протилежного боку від клапана. Так він залишиться вільним для виходу пара.
Якщо виробник вашого пакета рекомендує проколоти його, то зробіть прокол голкою зверху.
Програма «Випічка».
Встановити час 40 хв.
Якщо у вас більше м’яса і овочів, то подкорректируйте час.
Виймаємо пакет з мультиварки. Обережно, він гарячий !!!
Це нижня сторона.
Курка в рукаві чудово готується в мультиварці і чаша після приготування зовсім чиста.
Смачного!
А тут курка в рукаві в духовці.
Не забудьте підписатися на наші новинки 🙂