Сьогодні хочу вам розкрити секрет приготування одного чудового пікантного салату, який буде доречний на столі і в будні, і в свято.
Це буде салат під назвою «Курячі шлунки по-корейськи», таке блюдо особливо припаде до смаку любителям гострої їжі. Здавалося б, що з настільки звичайного набору продуктів неможливо приготувати щось вишукане і незвичайне, але смію з цим посперечатися. І наступний покроковий рецепт – тому яскраве підтвердження.
Приготування курячих шлунків по-корейськи: рецепт з фото
Гарячі закуски з м’ясом Субпродукти (печінка, нирки, язик, серце)
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Курячі шлунки – 500 г + –
- Морква – 4 шт. + –
- Цибуля ріпчаста – 2 шт. + –
- Червоний мелений перець – 1 ст.л. + –
- Приправа для корейської моркви – 3 ст.л. + –
- Рослинна олія – 4 ст.л. (Для смаження) + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Курячі шлунки треба попередньо розморозити. Потім треба добре їх промити і відварити в підсоленій воді протягом 40 хвилин.
Морква помити і натерти на крупній тертці. Якщо у вас є терка для моркви по-корейськи, то скористайтеся ним.
Терту моркву добре віджати за допомогою рук.
Потім додати до моркви приправу і червоний перець. Добре її розмішати і залишити на той час, поки варяться курячі шлунки.
Лук очистити і розрізати півкільцями.
Коли курячі шлунки зварилися – дістати їх з каструлі і дочекатися, коли вони трохи охолонуть.
Розрізати курячі шлунки на 2-3 частини.
Приступаємо до зажаріванія. Налити на сковороду олію, покласти цибулю і почати смажити на середньому вогні.
Через 5 хвилин покласти на сковороду моркву. Все розмішати і продовжити смажити.
Ще через 5 хвилин покласти туди курячі шлунки. Посолити все, перемішати, продовжити смажити ще 10 хвилин.
Не забувайте вміст сковороди періодично помішувати. Готову страву має виглядати так, як на картинці.
Подавати салат з курячих шлунків по-корейськи можна як в гарячому вигляді, так і в холодному. Будьте уважні, оскільки цей салат повинен бути гострим і пікантним.
Смачного!