Думаю, багато хто знає, що кролятина є дієтичним продуктом, а страви з такого м’яса дуже корисні для людей, які страждають на цукровий діабет і ожиріння.
За смаком м’ясо кроля схоже на курку, але воно ніжніше птиці, переконатися у всьому вищесказаному ви зможете самі, коли на вашому столі з’явиться кролик, тушкований в томатному соусі. Щоб правильно і смачно його приготувати, не обов’язково володіти кулінарним талантом, досить просто знати рецепт і елементарні секрети гасіння.
Давайте сьогодні цим і займаємося – приготуємо в домашніх умовах смачного ніжного кролика, тушкованого в томатному соусі.
Як смачно згасити кролика в томатному соусі
Меню на день народження Гарячі закуски з м’ясом Кролик
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- М’ясо кролика – 2 кг + –
- Морква – 2 шт. + –
- Часник – 1 шт. + –
- Томатний соус – 4 ст.л. + –
- Рослинна олія – 3 ст.л. + –
- Вода очищена – 1,5 ст. + –
- Сіль – за смаком + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Для початку необхідно підготувати м’ясо кролика до гасіння. Для цього його треба нарізати шматочками і постаратися вирізати з нього все прожилки.
Готувати кролика ми будемо в мультиварці. Для цього потрібно налити на дно чаші мультиварки трохи рослинного масла і помістити туди шматочки кролика.
Далі слід включити режим «Гасіння» на 90 хвилин.
Морква помити, почистити і нарізати кружечками. Рекомендую морква саме різати, а не натирати на тертці.
Часник теж почистити і нарізати кружечками.
Через 30 хвилин гасіння, додати до кролика нарізані овочі.
Підготувати томатний бульйон. Для цього треба будь-томатний соус на ваш смак розвести водою. Обов’язково соус посолити. Залити томатний соус в чашу мультиварки.
Ще через 60 хвилин, блюдо вважається готовим!
Подавати кролика, тушкованого в томатному соусі, можна з будь-яким гарніром.
Смачного!