Кролик, тушкований в томатному соусі

Думаю, багато хто знає, що кролятина є дієтичним продуктом, а страви з такого м’яса дуже корисні для людей, які страждають на цукровий діабет і ожиріння.

За смаком м’ясо кроля схоже на курку, але воно ніжніше птиці, переконатися у всьому вищесказаному ви зможете самі, коли на вашому столі з’явиться кролик, тушкований в томатному соусі. Щоб правильно і смачно його приготувати, не обов’язково володіти кулінарним талантом, досить просто знати рецепт і елементарні секрети гасіння.

Давайте сьогодні цим і займаємося – приготуємо в домашніх умовах смачного ніжного кролика, тушкованого в томатному соусі.

Як смачно згасити кролика в томатному соусі

Меню на день народження Гарячі закуски з м’ясом Кролик
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Кролик тушкований в томатному соусі
Кролик тушкований в томатному соусі

Складові

  • М’ясо кролика – 2 кг + –
  • Морква – 2 шт. + –
  • Часник – 1 шт. + –
  • Томатний соус – 4 ст.л. + –
  • Рослинна олія – ​​3 ст.л. + –
  • Вода очищена – 1,5 ст. + –
  • Сіль – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Для початку необхідно підготувати м’ясо кролика до гасіння. Для цього його треба нарізати шматочками і постаратися вирізати з нього все прожилки.


  • Готувати кролика ми будемо в мультиварці. Для цього потрібно налити на дно чаші мультиварки трохи рослинного масла і помістити туди шматочки кролика.

    Далі слід включити режим «Гасіння» на 90 хвилин.


  • Морква помити, почистити і нарізати кружечками. Рекомендую морква саме різати, а не натирати на тертці.


  • Часник теж почистити і нарізати кружечками.


  • Через 30 хвилин гасіння, додати до кролика нарізані овочі.


  • Підготувати томатний бульйон. Для цього треба будь-томатний соус на ваш смак розвести водою. Обов’язково соус посолити. Залити томатний соус в чашу мультиварки.


  • Ще через 60 хвилин, блюдо вважається готовим!


  • Подавати кролика, тушкованого в томатному соусі, можна з будь-яким гарніром.


  • Смачного!