Як смачно смажити морожені пельмені

kak-pozharit-zamorozhennye-pelmeni
Важко представляється наш раціон без напівфабрикатів, вони добре вписуються в сучасний ритм життя і економлять багато часу йде на підготовку.

Відійшовши від стандартів, хочемо розповісти, як посмажити заморожені пельмені і внести щось нове в колекцію ваших улюблених страв. Такий варіант дозволить поглянути з іншого боку на підготовку популярного страви, і відкрити новий смак в класичному блюді.

Батьківщиною пельменів вважають Китай, але сьогодні це багатонаціональна блюдо і багато країн претендують на їх авторство. Як би там не було, пельмені здорово обживаються на наших кухнях і навряд чи можна відмовитися від порції домашніх пельменів.

Відварити домашні і магазинні пельмені дуже просто, а ми пропонуємо освоїти ще один спосіб швидко приготувати напівфабрикат – посмажити їх на сковорідці. Повірте, приготовані оригінальним способом, пельмені стануть вашим улюбленим стравою!

Смажені пельмені на сковорідці

Як посмажити заморожені пельмені - домашній рецепт

Складові

  • Пельмені заморожені – 500 г + –
  • Рослинна олія – ​​100 мл + –
  • Твердий сир – 150 г + –

Як підсмажити заморожені пельмені

  1. Дістаньте пельмені з морозилки, розкладіть на столі.
  2. Сир потріть на тертці, крупно або дрібно, на свій розсуд.
  3. Поставте сковорідку на плиту, налийте олію і добре нагрійте.
  4. У розігріте масло кладіть пельмені, краще робіть це шумівкою, так ви не пораните руки.
  5. Підсмажте на середньому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
  6. Зніміть з пательні пельмені, розкладіть в порційні тарілки і посипте тертим сиром.

Смажені пельмені готові, вживайте їх в гарячому вигляді, додавайте соус на свій смак або сметану!

Найкраще готувати пельмені своїми руками, можна покласти улюблену начинку, і ви завжди будете знати, що вони зроблені з якісних продуктів. Якщо у вас є час можна заготовити пельмені заздалегідь і заморозити, в будь-який момент зможете приготувати ситний обід.

Готуємо пельмені для заморозки

Пропонуємо спочатку швидко приготувати кілька порцій пельмень для заморозки.

Як смачно смажити морожені пельмені

Складові

  • М’ясо або фарш – 600 м
  • Ріпчасту цибулю – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком.
  • Зелень свіжа – 2 ст.л.
  • Вода – 1 ст.
  • Борошно – 3 ст.
  • Сіль (для тесту) – 1 щіпка.

Як приготувати заморожені пельмені

Тут ми будемо ліпити пельмені за допомогою спеціальної форми, якщо у вас її немає, то скористайтеся класичним способом ліплення.

  1. Приготуйте начинку, візьміть м’ясо і пропустіть через м’ясорубку, якщо є готовий фарш, використовуйте його. Очистіть цибулину і дрібно наріжте, додайте в миску з фаршем, посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Після цього додайте зелень, ще раз перемішайте, можете замінити свіжу зелень замороженої.
  2. В інший посуд влийте воду, посоліть і поступово додайте борошно, вимісити туге тісто.
  3. Розділіть тісто на шість частин, посипте стіл і форму борошном, розкачайте один шматок тіста, і покладіть на форму. Фарш розподіліть по ямочкам форми, розкачайте ще одне коло тесту і покладіть зверху.
  4. Качалкою покатайте по верху, по краях зайве тісто приберіть, і витрусити готові пельмені.
  5. Розкладіть пельмені на тарілку посипаною борошном, і відправте в морозилку на 3 години.

Заморожені пельмені можна підсмажити і зварити, домашні заготовки набагато корисніше і смачніше. Спільне приготування пельменів, може стати прекрасним проведенням часу всієї сім’ї, запропонуйте своїм близьким вам допомогти, і робота стане задоволенням.

Заморожені смажені пельмені з овочами

Овочі – відповідний інгредієнт для приготування смажених пельменів, вони прекрасно доповнять палітру смаку цієї страви. Приготовлені за все один раз пельмені з овочами на сковорідці, стануть вашим фірмовим стравою.

Як приготувати заморожені смажені пельмені з овочами

Складові

  • Пельмені заморожені – 300 г;
  • Рослинна олія – ​​50 мл;
  • Ріпчасту цибулю – 2 шт;
  • Морква – 1 шт;
  • Томатний сік – 100 мл;
  • Сіль, спеції – за смаком.

Як смажити заморожені пельмені з овочами

  1. Для початку почистіть овочі, добре вимийте під проточною водою, цибулю наріжте півкільцями, а моркву натріть на тертці.
  2. На розігріту сковорідку влийте масло, покладіть овочі і підсмажте до напівготовності.
  3. Додайте в підсмажені овочі заморожені пельмені, смажте, поки цибуля не набуде золотистий колір.
  4. Залийте томатним соком, посоліть, додайте спеції і перемішайте. Накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин.

Подавайте підсмажені пельмені з овочами відразу зі сковорідки, за бажанням полийте сметаною.

Читайте ще схожі записи:


Рецепт варених пельменів в мікрохвильовій печі

Чи можна підсмажити заморожені пельмені в мультиварці

Звичайно смажені пельмені дуже смачні, але часто їх вживати не варто, все ми знаємо, смажена їжа у великих кількостях шкоди нашому організму. Якщо у вас є мультиварка, можна підсмажити пельмені в ній, готувати швидше, та й пельмені будуть менш шкідливими.

Мультиварка багатофункціональний прилад, але її основне призначення готувати здорову їжу.

Як підсмажити заморожені пельмені в мультиварці

Складові

  • Заморожені пельмені – 0,5 кг.
  • Рослинна олія – ​​2 ст.л.
  • Вершкове масло – 1 ст.л.

Як посмажити пельмені в мультиварці

  1. У чашу мультиварки влийте рослинне масло, і покладіть заморожені пельмені. Виберіть в меню режим ПІДІГРІВ, закрийте кришку і нехай пельмені постоять сім хвилин.
  2. Після виключення підігріву, включіть режим ЖАРКА, і підсмажте пельмені до золотистої скоринки. Смажте пельмені з закритою кришкою, лише при закінченні готування відкрийте кришку на одну хвилину, додайте вершкове масло і вимикайте.

Смажені пельмені готові, можна полити сметаною і подавати до столу!

Тепер ви знаєте, як посмажити заморожені пельмені, користуйтеся нашими рецептами, сміливо експериментуйте на кухні, і рідні обов’язково оцінять ваші старання!

Готуйте з задоволенням!