Як приготувати млинці з морквою і куркою

Млинці з корейською морквою і куркою
Закуска, яку ми сьогодні пропонуємо вам приготувати, вже відома багатьом господиням, і любима за свою простоту і оригінальність. Млинці з корейською морквою і куркою виходять на рідкість смачними й незвичайними, але при цьому не вимагають довгого стояння біля плити або складних інгредієнтів. Нижче ви знайдете нескладний рецепт, за яким навіть у початківців вийде порадувати домашніх ситним і цікавим вечерею або полуднем.

Потрібне для приготування млинців з морквою і куркою

тісто

Для приготування закуски тісто готуємо по стандартному рецептом, який знаємо і любимо. Робимо його на молоці або на воді, головне без дріжджів, щоб млинці вийшли тонкими і легкими.

Сахара можна додати трохи менше, ніж зазвичай, але покласти обов’язково – це зробить блюдо смачніше. Якщо ви ще не знайшли «свій» рецепт, пропонуємо спробувати приготувати млинці за нашими рецептами.

  • Млинці на молоці
  • Тонкі млинці на кислим молоком
  • Млинці на молоці без яєць
  • Млинці на воді без яєць
  • Житні млинці на молоці

Як приготувати млинці з морквою і куркою

Готову випічку не змащувати, щоб не робити тісто занадто жирним.

начинка

Начинку приготувати краще заздалегідь – так ми не тільки заощадимо час, але і зробимо млинці більш соковитими.

  • Відварюємо куряче філе в підсоленій воді з лавровим листом і горошинками чорного перцю, потім виймаємо і охолоджуємо.
  • Так як м’ясо грудки саме по собі сухувато, для соковитості вливаємо трохи бульйону.

Також ви можете приготувати і інші начинки для млинців по нашим нескладним рецептами.

  • Солодкі начинки для млинців
  • Які начинки можна приготувати для тонких млинців
  • Несолодкі начинки для млинців

корейська морква

Морква робимо самі або набуваємо вже готову. Щоб добре почуватися в начинці, вона повинна бути дуже яскравого насиченого смаку.

  • Тим, хто любить більш щільні страви, рекомендуємо додати в мікс курки і моркви майонез, сметану або білий соус, ну а всім любителям дієтичної їжі краще обмежитися рослинним маслом з моркви і бульйоном з курки.
  • Млинці з морквою і куркою будуть однаково смачні і в обжаренном вигляді і в підігрітому, і навіть в холодному.

Для цього етапу у нас також є рецепти, які вам можуть стати в нагоді.

  • Як приготувати корейську моркву будинку
  • Домашній майонез міксером
  • Сметанний соус з часником

Млинці з корейською морквою

Млинці з корейською морквою - домашній рецепт

Інгредієнти (для млинців)

  • Борошно пшеничне – 200 г + –
  • Молоко – 300 мл + –
  • Вода – 100 мл + –
  • Яйця курячі – 2 шт. + –
  • Цукор-пісок білий – 2 ч.л. + –
  • Сіль – щіпка + –
  • Рослинна олія в тісто – 2 ст.л. + –

Для начинки

  • Філе грудки (відварне) – 200 г
  • Морква по-корейськи – 200 г
  • Сіль за смаком

Як приготувати млинці з корейською морквою

  1.  Млинці випікаємо, як зазвичай і складаємо стопкою, щоб зберегти їх м’якими.
  2. Готову зварену курку охолоджуємо, дрібно ріжемо або розбираємо на волокна руками. Викладаємо на середину кожного млинчика, в залежності від його розміру 1 або ½ ст.л м’яса, поверх додаємо таку ж кількість моркви по-корейськи, при необхідності скроплюємо маслом або кладемо 1-2 ч.л майонезу і загортаємо конвертиком.
  3. Так фаршируємо все млинці, а потім обсмажуємо їх до рум’яної скоринки і подаємо, посипавши зеленню, гарячими. Смачного!

Якщо ви з тих, хто любить пікантні смаки, спробуйте присмачити закуску соусом власного приготування.
З’єднуємо ½ склянки сметани, майонезу або несолодкого йогурту з 2 пропущеними через прес зубчиками часнику і 2 ст.л. свіжої рубаною зелені. Все добре перемішуємо і заправляємо курку після того, як подрібнити її. Даємо їй трохи постояти і просочитися.

Як бачите, в приготуванні млинців з корейською морквою і куркою немає нічого складного! Спробуйте зробити це нехитре блюдо і здивувати домашніх чи гостей – все будуть в захваті і обов’язково захочуть дізнатися рецепт!