Вітання.
Вирішила я сьогодні приготувати гречаний суп, але не традиційно з м’ясом, а з копченою ковбаскою і сосисками. Це був експеримент. Треба сказати, що він вдався. Супчик навіть не встиг пройти повноцінну фотосесію. 🙂
Щоб приготувати гречаний суп нам знадобиться:
- 60-100 грам гречаної крупи (залежить від бажаної густоти супу),
- 1 велика морквина,
- 5 невеликих картоплин,
- 1,5 літра води,
- половинка ріпчастої цибулини,
- 2 сосиски
- 150 грам варено-копченої ковбаси,
- сіль.
Рецепт гречаного супу.
Наллємо воду в каструльку і засипом добре промиту гречку. Доведемо до кипіння.
Поки вода закипає, почистимо моркву і картоплю. Наріжемо морква кільцями, а картопля кубиками. Я з нарізкою теж трохи поекспериментувати.
Поріжемо дрібно цибулину.
Кинемо овочі в киплячу воду. Посолити за смаком.
Сосиски наріжемо кільцями, а ковбаску кубиками. Додамо в суп. Будемо варити приблизно 15-20 хвилин (до готовності овочів).
Подавати гречаний суп гарячим, можна зі сметанкою.
Смачного.
Чекаю Ваших відгуків та коментарів.
Щоб дізнатися про нові рецепти, підпишіться на розсилку. Для цього введіть свій E-mail у поле нижче і натисніть “Підписатися!”.