Гречневий суп

Вітання.

Вирішила я сьогодні приготувати гречаний суп, але не традиційно з м’ясом, а з копченою ковбаскою і сосисками. Це був експеримент. Треба сказати, що він вдався. Супчик навіть не встиг пройти повноцінну фотосесію. 🙂

Гречневий суп

Щоб приготувати гречаний суп нам знадобиться:

  • 60-100 грам гречаної крупи (залежить від бажаної густоти супу),
  • 1 велика морквина,
  • 5 невеликих картоплин,
  • 1,5 літра води,
  • половинка ріпчастої цибулини,
  • 2 сосиски
  • 150 грам варено-копченої ковбаси,
  • сіль.

IMG_2358

Рецепт гречаного супу.

Наллємо воду в каструльку і засипом добре промиту гречку. Доведемо до кипіння.

IMG_2360

Поки вода закипає, почистимо моркву і картоплю. Наріжемо морква кільцями, а картопля кубиками. Я з нарізкою теж трохи поекспериментувати.

IMG_2363 IMG_2364

Поріжемо дрібно цибулину.

IMG_2368

Кинемо овочі в киплячу воду. Посолити за смаком.

Сосиски наріжемо кільцями, а ковбаску кубиками. Додамо в суп. Будемо варити приблизно 15-20 хвилин (до готовності овочів).

IMG_2370

Подавати гречаний суп гарячим, можна зі сметанкою.

Смачного.

Чекаю Ваших відгуків та коментарів.

Щоб дізнатися про нові рецепти, підпишіться на розсилку. Для цього введіть свій E-mail у поле нижче і натисніть “Підписатися!”.