Пропоную Вашій увазі ще один рецепт смачних фаршированих млинців з м’ясом і яйцем.
Щоб приготувати фаршировані млинці з м’ясом нам знадобиться:
для млинців
- 2 склянки молока,
- 3 яйця,
- 0,5 чайної ложки солі,
- 1 столова ложка цукру,
- 300 грам борошна (я взяла 80 грам вівсяної і 220 грам пшеничного),
- 2 склянки крутого окропу,
- 6 столових ложок соняшникової олії,
- 0,5 чайної ложки соди,
- вершкове масло для змазування,
для начинки
- 500 грам фаршу,
- 2 великі головки ріпчастої цибулі,
- 5 яєць,
- трохи води, приблизно половину склянки,
- при бажанні можна додати 100 г сиру,
- сіль.
Рецепт приготування фаршированих млинців з м’ясом.
Приготуємо млинці з будь-якого рецепту, якщо у Вас немає свого перевіреного рецепту млинців, то можна скористатися моїм рецептом тонких млинців.
Для приготування начинки наллємо в сковороду трохи рослинного масла, покладемо фарш і крупно порізану цибулю. Згасимо начинку до готовності, посолити і поперчити за смаком, можна додати трохи води, щоб надалі начинка не була надто сухий. Готову начинку трохи остудити.
Перекладемо м’ясну начинку в кухонний комбайн і подрібнити її, також для цих цілей можна скористатися м’ясорубкою.
Яйця зваримо, очистимо від шкаралупи і натріть на крупній тертці, або дрібно поріжемо.
Якщо вирішуємо додати сир, то його натираємо на дрібній тертці. Я в цей раз сир не додавала.
Перемішаємо фарш з яйцями і сиром (якщо додавали).
На краєчок кожного млинчика викладемо приблизно столову ложку начинки, складемо краю і звернемо рулетик.
Такі млинці можна готувати про запас. Просто складіть їх в пакет або контейнер з кришкою і приберіть в морозилку.
Для збільшення натисніть на картинку
Перед подачею на стіл можна обсмажити млинці з двох сторін на рослинній або вершковому маслі, або просто зігріти в мікрохвильовці.
Смачного.