Фаршировані млинці з м’ясом

Пропоную Вашій увазі ще один рецепт смачних фаршированих млинців з м’ясом і яйцем. 

Фаршировані млинці з м' src=

Щоб приготувати фаршировані млинці з м’ясом нам знадобиться:

для млинців

  • 2 склянки молока,
  • 3 яйця,
  • 0,5 чайної ложки солі,
  • 1 столова ложка цукру,
  • 300 грам борошна (я взяла 80 грам вівсяної і 220 грам пшеничного),
  • 2 склянки крутого окропу,
  • 6 столових ложок соняшникової олії,
  • 0,5 чайної ложки соди,
  • вершкове масло для змазування,

для начинки

  • 500 грам фаршу,
  • 2 великі головки ріпчастої цибулі,
  • 5 яєць,
  • трохи води, приблизно половину склянки,
  • при бажанні можна додати 100 г сиру,
  • сіль.

Рецепт приготування фаршированих млинців з м’ясом.

Приготуємо млинці з будь-якого рецепту, якщо у Вас немає свого перевіреного рецепту млинців, то можна скористатися моїм рецептом тонких млинців.

IMG_3981

Для приготування начинки наллємо в сковороду трохи рослинного масла, покладемо фарш і крупно порізану цибулю. Згасимо начинку до готовності, посолити і поперчити за смаком, можна додати трохи води, щоб надалі начинка не була надто сухий. Готову начинку трохи остудити.

3937

Перекладемо м’ясну начинку в кухонний комбайн і подрібнити її, також для цих цілей можна скористатися м’ясорубкою.

IMG_3960

Яйця зваримо, очистимо від шкаралупи і натріть на крупній тертці, або дрібно поріжемо.

IMG_3964

Якщо вирішуємо додати сир, то його натираємо на дрібній тертці. Я в цей раз сир не додавала.

Перемішаємо фарш з яйцями і сиром (якщо додавали).

IMG_3966

На краєчок кожного млинчика викладемо приблизно столову ложку начинки, складемо краю і звернемо рулетик.

Такі млинці можна готувати про запас. Просто складіть їх в пакет або контейнер з кришкою і приберіть в морозилку.

Фаршировані млинці з м' src=

Для збільшення натисніть на картинку

Перед подачею на стіл можна обсмажити млинці з двох сторін на рослинній або вершковому маслі, або просто зігріти в мікрохвильовці.

Фаршировані млинці з м' src=

Смачного.