Карвінг з огірка: огіркові кали

Коли доводиться накривати святковий стіл, хочеться, щоб гості залишилися під враженням не тільки від смакових якостей приготованих страв, а й від естетичних. Завжди приємно, коли страви на столі радують око і збуджують апетит.

Сьогодні пропоную зайнятися карвінгом з огірка і оформити закуску огірковими каламі.

огіркові кали

Закуски з овочів Прикраса блюд 4 порції 5:00 20 хвилин
Зімфіра БуньковаСтатьі автора

Кала з огірка
Кала з огірка

Складові

  • Огірок (середнього розміру – 2 шт. + –
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт. + –
  • Цибуля ріпчаста зелений – 3 гілочки + –
  • Майонез – скільки піде + –
  • Оцет столовий 9% – 1/2 чайн. ложки + –
  • Сіль – за смаком + –

Приготування

ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM

Огірки промити під холодною водою і обтерти паперовим або простим рушником. За допомогою Овочечистка нарізати один огірок на тонкі пластинки.


  • Другий огірок поділити уздовж навпіл. Одну половинку розрізати на тоненькі палички. Це будуть стеблинки квіток радикалів.


  • Приступаємо до формування бутона. У пластинки огірка зрізати кути, так, як показано на фото.


  • І згорнути її трубочкою, щоб вийшов своєрідний «кульочок».


  • В середину «кулечка» вставити тоненьку паличку – стеблинка. За такою ж схемою зібрати ще кілька квіточок.


  • В середину кожної квітки кали капнути майонез.


  • Лук краще взяти червоного сорту, він буде краще виглядати на закусці. Очистити його і нарізати тоненькими півкільцями.


  • Розділити все півкільця на окремі частини.


  • Присипати червоною цибулею «корінці» огірковим радикалів.


  • Потім взяти промитий і просушений зелена цибуля. Його нарізати тоненькими кільцями. Посипати їм край тарілки, імітуючи траву.


  • Взяти другу половинку огірка і нарізати її на тоненькі півкільця.


  • Прикрасити цими огірковими півкільцями вільні краї тарілки.


  • Тепер все готове блюдо можна посолити і скропити 9% оцтом.


  • Закуска «Огіркові кали» дуже сподобається вашим гостям, як за зовнішнім виглядом, так і за смаковими якостями. Завдяки кислуватий смак, «Огіркові кали» добре підійдуть під чарочку, іншу.
    Пригощайтеся на здоров’я!