Закуска, яку ми сьогодні пропонуємо вам приготувати, вже відома багатьом господиням, і любима за свою простоту і оригінальність. Млинці з корейською морквою і куркою виходять на рідкість смачними й незвичайними, але при цьому не вимагають довгого стояння біля плити або складних інгредієнтів. Нижче ви знайдете нескладний рецепт, за яким навіть у початківців вийде порадувати домашніх ситним і цікавим вечерею або полуднем.
Потрібне для приготування млинців з морквою і куркою
тісто
Для приготування закуски тісто готуємо по стандартному рецептом, який знаємо і любимо. Робимо його на молоці або на воді, головне без дріжджів, щоб млинці вийшли тонкими і легкими.
Сахара можна додати трохи менше, ніж зазвичай, але покласти обов’язково – це зробить блюдо смачніше. Якщо ви ще не знайшли «свій» рецепт, пропонуємо спробувати приготувати млинці за нашими рецептами.
- Млинці на молоці
- Тонкі млинці на кислим молоком
- Млинці на молоці без яєць
- Млинці на воді без яєць
- Житні млинці на молоці
Готову випічку не змащувати, щоб не робити тісто занадто жирним.
начинка
Начинку приготувати краще заздалегідь – так ми не тільки заощадимо час, але і зробимо млинці більш соковитими.
- Відварюємо куряче філе в підсоленій воді з лавровим листом і горошинками чорного перцю, потім виймаємо і охолоджуємо.
- Так як м’ясо грудки саме по собі сухувато, для соковитості вливаємо трохи бульйону.
Також ви можете приготувати і інші начинки для млинців по нашим нескладним рецептами.
- Солодкі начинки для млинців
- Які начинки можна приготувати для тонких млинців
- Несолодкі начинки для млинців
корейська морква
Морква робимо самі або набуваємо вже готову. Щоб добре почуватися в начинці, вона повинна бути дуже яскравого насиченого смаку.
- Тим, хто любить більш щільні страви, рекомендуємо додати в мікс курки і моркви майонез, сметану або білий соус, ну а всім любителям дієтичної їжі краще обмежитися рослинним маслом з моркви і бульйоном з курки.
- Млинці з морквою і куркою будуть однаково смачні і в обжаренном вигляді і в підігрітому, і навіть в холодному.
Для цього етапу у нас також є рецепти, які вам можуть стати в нагоді.
- Як приготувати корейську моркву будинку
- Домашній майонез міксером
- Сметанний соус з часником
Млинці з корейською морквою
Інгредієнти (для млинців)
- Борошно пшеничне – 200 г + –
- Молоко – 300 мл + –
- Вода – 100 мл + –
- Яйця курячі – 2 шт. + –
- Цукор-пісок білий – 2 ч.л. + –
- Сіль – щіпка + –
- Рослинна олія в тісто – 2 ст.л. + –
Для начинки
- Філе грудки (відварне) – 200 г
- Морква по-корейськи – 200 г
- Сіль за смаком
Як приготувати млинці з корейською морквою
- Млинці випікаємо, як зазвичай і складаємо стопкою, щоб зберегти їх м’якими.
- Готову зварену курку охолоджуємо, дрібно ріжемо або розбираємо на волокна руками. Викладаємо на середину кожного млинчика, в залежності від його розміру 1 або ½ ст.л м’яса, поверх додаємо таку ж кількість моркви по-корейськи, при необхідності скроплюємо маслом або кладемо 1-2 ч.л майонезу і загортаємо конвертиком.
- Так фаршируємо все млинці, а потім обсмажуємо їх до рум’яної скоринки і подаємо, посипавши зеленню, гарячими. Смачного!
Якщо ви з тих, хто любить пікантні смаки, спробуйте присмачити закуску соусом власного приготування.
З’єднуємо ½ склянки сметани, майонезу або несолодкого йогурту з 2 пропущеними через прес зубчиками часнику і 2 ст.л. свіжої рубаною зелені. Все добре перемішуємо і заправляємо курку після того, як подрібнити її. Даємо їй трохи постояти і просочитися.
Як бачите, в приготуванні млинців з корейською морквою і куркою немає нічого складного! Спробуйте зробити це нехитре блюдо і здивувати домашніх чи гостей – все будуть в захваті і обов’язково захочуть дізнатися рецепт!