Вафлі товсті – віденські, бельгійські

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Товсті здобні вафлі з кулькою морозива, фруктами, карамельним соусом і шоколадом … Ах, так, ще з горішками! Мрія! Також прочитайте про секрет рівних вафель. Пропоную багаторазово перевірений рецепт.

необхідно:

  • Вершкове масло або маргарин – 200 г
  • Цукор – 150 г
  • Борошно – 200 г
  • Крохмаль – 20 г (1 ст.л. з гіркою) за бажанням, для більшої розсипчастості
  • Яйця – 3 шт
  • Сіль – 1/3 ч.л.
  • Розпушувач – 2 ч. Л.
  • Ванілін – за бажанням

приготування:

Маргарин або масло кімнатної температури перемішати міксером з цукром.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Додати яйця. Перемішати.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Борошно змішати з сіллю і розпушувачем.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Додати борошно до основної суміші. Перемішати ложкою.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Таке ось гладеньке тісто.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Ось тепер обіцяний секрет.

Щоб вафлі були рівними, потрібно перекласти тісто в кондитерський мішок або в щільний поліетиленовий пакет.

Діаметр отвору ок. 1 см.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Видавлюємо тісто в розігріту вафельниці.

Спочатку по колу, а потім заповнюємо серединку.

Це навіть швидше, ніж викладати ложкою.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Випікаємо до бажаної підсмажені.

Остужаем на решітці.

Спочатку вафлі м’які, потім будуть хрустіти.

Але якщо ви вирішите прошарувати вафлі кремом або суфле, і залишити настоятися, то вони знову стануть м’якше, як тортик.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Подавати з фруктами, шоколадом, морозивом.

Ідеально підходить ЦЕЙ карамельний соус, який дуже легко готується.

Вафлі товсті - віденські, бельгійські

Смачного!

Не забувайте підписуватися на новинки!))

Вафлі товсті - віденські, бельгійські