Суп з квасолею і копченими ковбасками

Суп з квасолею і копченими ковбасками

Дуже швидкий, простий смачний суп. Думаю, що все знають, що квасоля, маючи нейтральний смак, дуже добре поєднується з копченостями, насичуючись їх ароматом.

необхідно:

  • Квасоля – 1 банка білої або червоної квасолі. Я відварюю квасолю заздалегідь і зберігаю порціями в морозилці. Для супу використовую приблизно 1,5 склянки.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Картопля – 2-4 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Копчені ковбаски – ок.150-200 г (у мене мисливські)
  • Сіль, спеції, зелень – за смаком.
  • Масло для смаження – 2 ст.л.
  • Вода – 1-1,5 л (залежить від того, який густоти суп ви любите)

приготування:

Цибулю нарізати невеликими шматочками, моркву натерти на тертці.

Прямо в каструлю наливаємо 1-2 ложки олії для смаження і обсмажуємо цибулю і моркву.

Суп з квасолею і копченими ковбасками

Додаємо нарізаний скибочками картопля, вливаємо воду. Ми залишаємо варити до готовності картоплі.

Суп з квасолею і копченими ковбасками

Ковбасу нарізаємо невеликими шматочками.

Суп з квасолею і копченими ковбасками

Кладемо в суп ковбасу і готову квасолю.

Солимо до смаку.

До речі, можна на цьому етапі відрегулювати кількість води.

Тобто, спочатку просто залити картопля, щоб вода його покрила, а долити зараз, скільки потрібно.

Доводимо до кипіння, вимикаємо вогонь, даємо настоятися.

Суп з квасолею і копченими ковбасками

Смачного!

Суп з квасолею і копченими ковбасками

Суп з квасолею і копченими ковбасками