Якщо ви любите і часто готуєте перші страви, то цей суп виручить вас в будь-який час. Домашня тушонка робить суп дуже ароматним. У суп можна додавати різні інгредієнти і підібрати їх до смаку навіть самим вибагливим домочадцям.
необхідно:
каструля 2,5-3 л
- Тушонка – 200 мл.
- Картопля – 5-6 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Гречка (рис, вермішель) – 0,5 скл. (Можна змінити в залежності від бажаної густоти)
- Рослинна олія – 1-2 ст.л.
- Сіль, спеції – за смаком
приготування:
Для приготування цього супу нам потрібна домашня тушонка.
Докладний рецепт з фото ви знайдете ТУТ.
Все інше простіше простого.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на тертці.
Обсмажити на рослинному маслі прямо в каструлі, в якій будете готувати суп.
Додаємо відразу в каструлю очищений і нарізаний картопля, промиту крупу, тушонку.
Можна додати болгарський перець, цвітну капусту або брокколі, відварну зернову або стручкову квасолю – все залежить від вашого смаку і фантазії. Готові інгредієнти і ніжні овочі краще покласти в самому кінці, щоб вони не переварились.
Тушонку можна попередньо розморозити в мікрохвильовці або покласти замороженої, все одно вона розтане.
Наливаємо воду.
Варимо хвилин 20 до готовності крупи та картоплі.
Суп на домашній тушонки виходить дуже смачним.
Тут на фото з гречкою.
А на фото нижче з дрібними фігурними макаронами.
Приготувати повсякденний суп можна дуже швидко, якщо у вас є в запасі домашня тушонка!
Смачного!