Салат картопляний по-німецьки

Салат картопляний по-німецьки

Назва цього салату дуже нехитре, та й приготування простацьке. Коли я знайшла його, то подумала, що він не дуже підійде до святкового столу. Але на ділі виявилося, що я виявилася не права – пікантний смак і дуже поєднувані компоненти роблять цей салат дуже популярним.

необхідно:

Пропорції і кількість продуктів – за бажанням.

  • Картопля відварна (добре, якщо він зварений напередодні або НЕ розсипчастих сортів)
  • Цибуля ріпчаста
  • Огірки мариновані
  • сіль
  • Рослинна олія
  • перець
  • зелень

приготування:

Цибулю нарізати півкільцями. У мене цибулина дуже велика, тому я розрізала ще.

Лук залити кількома ложками маринаду від огірків і рослинним маслом і залишити на півгодини.

Салат картопляний по-німецьки

Огірки порізати пластинками і після ще на чотири частини. Картопля приблизно такими ж за розміром скибочками. В принципі, шматочки можуть бути будь-якими, але на мій погляд побільше, ніж кубики він цікавіше.

Салат картопляний по-німецьки

Змішати цибулю в заливці, картопля і огірки. Додати зелень кропу і перець. Перемішати.

Салат картопляний по-німецьки

Добре залишити його на кілька годин настоятися.

На наступний день він здався мені навіть смачніше, що робить його дуже зручним для святкового застілля, адже в день прийому гостей, наприклад, завжди не вистачає часу.

Салат картопляний по-німецьки

Смачного!

Джерело: Adelja