Закуски з тонкого вірменського хліба стають все більш популярними в сучасній кухні.
Рецептів таких страв зараз дуже багато, але я б хотіла запропонувати вам ще один прекрасний рецепт лавашной закуски – рулет з лаваша з червоною рибою. Такий рулет готується дуже швидко і поєднується з будь-якими стравами, оскільки є універсальною самостійної закускою.
Покроковий рецепт рулету з лаваша з червоною рибою
Меню на день народження Закуски з риби Закуски з лаваша 1
Зімфіра БуньковаСтатьі автора
Складові
- Тонкий лаваш – 1 шт. + –
- Слабосолона червона риба – 100 г + –
- Помідори – 1-2 шт. + –
- Пекінська капуста – 100 г + –
- Майонез – 3 ст.л. + –
Приготування
ФУЛЛСАЙЗ MEDIUM
Червона риба в цьому рулеті незамінна. Якраз таки вся родзинка даної закуски саме в ній. Я взяла слабосоленої філе сьомги. Його треба нарізати на невеликі шматочки, розміром приблизно 2 см.

Помідор помити і нарізати тонкими півкільцями.

Пекінську капусту нарізати дуже тонкими кільцями.

На лист лаваша тонким шаром нанести майонез.

Далі рядами викласти шматочки червоної риби.

Між рядами сьомги викласти (теж в ряд) нарізані помідори.

Зверху все засипати пекінською капустою.

Потім акуратно треба замотати все це в щільний рулет. Намагайтеся, щоб начинка не випадала.

Покласти рулет в целофановий мішечок або обмотати його харчовою плівкою. Таку заготовку прибрати в холодильник на 1 годину, щоб лаваш просочився майонезом і соком помідора.

Коли все буде готово – нарізаємо рулет і подаємо до столу.
Дуже рекомендую дану закуску подати до новорічного столу, оскільки рулет з лаваша з червоною рибою легкий для шлунка. До того ж, він оригінально виглядає на святковому столі.
Смачного!