Рубані курячі оладки з кукурудзою

Альтернатива відбивних з курки – рубані курячі оладки, за запропонованим рецептом готуються з консервованою кукурудзою, солодкої і соковитою. У гарячому вигляді таке блюдо можна подавати зі всілякими гарнірами, в холодному – як невід’ємну частину бутербродів і сендвічів.

Куряче філе рубаємо дрібними кубиками, змішуємо зі свіжою зеленню і яскравими зернами, трохи сметани і муки. Ложкою формуємо оладки і швидко обсмажуємо до рум’яної скоринки. Знімаємо з сковороди і відразу ж подаємо гарячими або в остудженому вигляді, в обох випадках виходить смачно.

Складові:Рубані курячі оладки з кукурудзою

  • куряче філе – 300 г;
  • сметана – 1 ст. ложка;
  • яйце – 1 шт .;
  • кукурудза консервована – 100 г;
  • борошно – 1 ст. ложка;
  • петрушка – 3-4 гілочки;
  • сіль, перець – за смаком;
  • рослинне масло (для смаження).

Рубані курячі оладки рецепт з фото

  1. Куряче філе нарізаємо як можна дрібніше. Перекладаємо в чисту миску.Рубані курячі оладки з кукурудзою
  2. Дрібно шаткуємо петрушку і скидаємо до філе.Рубані курячі оладки з кукурудзою
  3. Додаємо яйце, борошно, сметану. Попередньо злив рідина, засипаємо соковиті кукурудзяні зерна. Посипаємо сіллю, чорним або запашним перцем, за бажанням улюбленими приправами.Рубані курячі оладки з кукурудзою
  4. Ретельно перемішуємо, щоб зерна кукурудзи якомога більш рівномірно розподілилися по всій масі. Рубані курячі оладки з кукурудзою
  5. Ложкою викладаємо порції м’ясної маси на розпечену сковороду, покриту рафінованим рослинним маслом. Всього вийде 6-8 штук.Рубані курячі оладки з кукурудзою
  6. Засмажуємо на середньому вогні по 3-5 хвилин з кожного боку до утворення рум’яної скоринки. Накриваємо кришкою і на малому вогні витримуємо ще 3-5 хвилин.Рубані курячі оладки з кукурудзою
  7. Рубані курячі оладки з кукурудзою готові, можна подавати до столу!Рубані курячі оладки з кукурудзою

Смачного!