Це «неправильна» пастрома, так як готується з курячого філе, та ще й в мікрохвильовці. Але в мережі повним повно подібних «неправильних» рецептів, які зручні і смачні. Пригощайтеся, на здоров’я!
необхідно:
- Філе від 1 курки (середнє)
- Спеції (добре, якщо в складі є паприка – вона додасть колір)
- Сіль (грудка повинна бути злегка пересоленої, тоді в охолодженому вигляді буде саме те)
- Часник – 2-3 зубки
приготування:
Грудку зняти з кісток і видалити шкіру.
Часник нарізати на вузькі шматочки.
Грудку нашпигувати часником. Покласти його також між великим і малим філе.
Мале філе прикріпити до великого зубочистками.
Посолити, посипати спеціями.
Покласти в посуд для СВЧ з кришкою.
Готувати у мікрохвильовій печі 12 хвилин на потужності 400-500W.
Вище не варто, так як грудка втратить соковитість. Залиште її в посуді, в якій готували для повного охолодження.
Злийте виділився сік.
Якщо повністю охолодити перед нарізкою, то шматочки вийдуть рівними.
Смачного!