Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Це «неправильна» пастрома, так як готується з курячого філе, та ще й в мікрохвильовці. Але в мережі повним повно подібних «неправильних» рецептів, які зручні і смачні. Пригощайтеся, на здоров’я!

необхідно:

  • Філе від 1 курки (середнє)
  • Спеції (добре, якщо в складі є паприка – вона додасть колір)
  • Сіль (грудка повинна бути злегка пересоленої, тоді в охолодженому вигляді буде саме те)
  • Часник – 2-3 зубки

приготування:

Грудку зняти з кісток і видалити шкіру.

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Часник нарізати на вузькі шматочки.

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Грудку нашпигувати часником. Покласти його також між великим і малим філе.

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Мале філе прикріпити до великого зубочистками.

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Посолити, посипати спеціями.

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Покласти в посуд для СВЧ з кришкою.

Готувати у мікрохвильовій печі 12 хвилин на потужності 400-500W.

Вище не варто, так як грудка втратить соковитість. Залиште її в посуді, в якій готували для повного охолодження.

Злийте виділився сік.

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Якщо повністю охолодити перед нарізкою, то шматочки вийдуть рівними.

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)

Смачного!

Пастрома соковита з курячого філе (за 12 хвилин)