Ці огірки можна готувати в будь-який час року, підійдуть і парникові, і грунтові. Смарагдові і хрусткі малосольні огірки стануть прикрасою будь-якого столу. Готуються елементарно! А який аромат!
необхідно:
- Огірки – 1 кг
- Вода мінеральна – 1 л.
- Сіль – 2 ст.л. без гірки
- Часник – 4-6 зубків
- Кріп – невеликий пучок
приготування:
Мінеральну воду змішати з сіллю.
Часник і кріп нарізати.
Деякі тонкощі про огірки.
Якщо ви гарантовано хочете ласувати огірками через добу, то їх краще розрізати навпіл.
Якщо ще є час, і ви готові до того, що за добу вони можуть просолитися недостатньо, то сміливо залишайте цілими, дійдуть згодом.
Багато що залежить від огірків, деякі просолюється швидко, інші ж мають більш щільну шкірку, і тому запізнюються з просолкі.
Якщо ви розріжете огірки, то вони не втратять своєї хрусткості – багаторазово перевірено.
Скласти огірки в ємність, у мене високий пластиковий контейнер, огірки «стоять» вертикально.
На дно і в середину покласти часник і кріп. Навіть якщо він спливе, нічого страшного.
Накриваємо кришкою.
Ставимо в холодильник на добу.
От і все!
Смачного!
Не забудьте підписатися на наші новинки!