Зірка фаст-фуду в домашньому виконанні. Курячі міні-шніцелі, соковиті, в хрусткій скоринці. Готуються просто і швидко. Головне – розрахувати кількість, адже таке популярне блюдо миттєво змітається зі столу домочадцями.
необхідно:
- Філе куряче – кількість за бажанням. Добре, якщо воно не заморожене.
- Яйце – на 4 половинки філе (тобто філе від двох курчат) – 1 велике яйце
- Сіль за смаком
- Спеції – за вашим бажанням, можна і без них, якщо діткам. У мене паприка, чебрець і сушений часник, вони дуже добре поєднуються з куркою.
- Борошно і сухарі (або спеціальна суміш) для панірування.
приготування:
Куряче філе нарізати на шматочки розміром із сірникову коробку. Намагатися різати поперек волокон.
Посипати м’ясо сіллю і спеціями – перемішати.
Посипати борошном, щоб шматочки були рясно припудрені.
Вилити на м’ясо збите виделкою яйце і перемішати.
Обваляти шматочки в сухарях.
Дати їм полежати хвилин 5-10, щоб сухарі сильно не обсипалися на сковороді.
Смажити нагетси до рум’яної скоринки на середньому вогні. Чи не пережарьте, щоб збереглася соковитість – готуються вони швидко, близько 5 хв.
Викладіть на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир і подавайте.
Смачного!!!