Нагетси

Нагетси

Зірка фаст-фуду в домашньому виконанні. Курячі міні-шніцелі, соковиті, в хрусткій скоринці. Готуються просто і швидко. Головне – розрахувати кількість, адже таке популярне блюдо миттєво змітається зі столу домочадцями.

необхідно:

  • Філе куряче – кількість за бажанням. Добре, якщо воно не заморожене.
  • Яйце – на 4 половинки філе (тобто філе від двох курчат) – 1 велике яйце
  • Сіль за смаком
  • Спеції – за вашим бажанням, можна і без них, якщо діткам. У мене паприка, чебрець і сушений часник, вони дуже добре поєднуються з куркою.
  • Борошно і сухарі (або спеціальна суміш) для панірування.

приготування:

Куряче філе нарізати на шматочки розміром із сірникову коробку. Намагатися різати поперек волокон.

Нагетси

Нагетси

Посипати м’ясо сіллю і спеціями – перемішати.

Нагетси

Посипати борошном, щоб шматочки були рясно припудрені.

Нагетси

Нагетси

Вилити на м’ясо збите виделкою яйце і перемішати.

Нагетси

Обваляти шматочки в сухарях.

Нагетси

Дати їм полежати хвилин 5-10, щоб сухарі сильно не обсипалися на сковороді.

Нагетси

Смажити нагетси до рум’яної скоринки на середньому вогні. Чи не пережарьте, щоб збереглася соковитість – готуються вони швидко, близько 5 хв.

Нагетси

Нагетси

Викладіть на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир і подавайте.

Нагетси

Нагетси

Смачного!!!